Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
14.08.2014, 13:39

Pritvor zbog droge

č: | fb:

Viši sud u Valjevu odredio je pritvor N. M. (35) iz Valjeva zbog sumnje da je neovlašćeno posedovao drogu i municiju za oružje, saopštila je danas valjevska policija.

Kod osumnjičenog je pronađeno 25 grama amfetamina „upakovanog u jednu veću i sedam manjih kesica“, prazan okvir za pištolj i 48 metaka za pištolj različitog kalibra.

Takođe je saopšteno da je „pretresom više lokacija“ u jednom stanu u Valjevu pronađena manja količina marihuane, u selu Bujačić „pored napuštene kuće“ manji zasad kanabisa, dok je u dva stana u Ljigu pronađena „marihuane i pištolj u ilegalnom posedu“.

Policija je do sada u 2014. uhapsila 22 osobe zbog sumnje da su se bavile narkomanijom. Zaplenjeno je oko 1,5 kg marihuane, te više kilograma heroina, amfetamina i kokaina. Podnete su 33 krivične prijave za neovlašćenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Aktuelno

Viši sud (foto: Đorđe Đoković)
Viši sud u Valjevu Pre 48 minuta

Ponovo rehabilitovan Nikola Kalabić

Viši sud u Valjevu doneo je novo rešenje kojim je ponovo usvojen zahtev za rehabilitaciju Nikole Kalabića, nekadašnjeg komandanta Gorske kraljeve garde Jugoslovenske vojske u otadžbini.

Tešnjarske večeri (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 6.08.2022

"Mi, Valjevci!". Koji, šta, kako?

Lokalpatriotizam nije nužno provincijalizam, nego normalan izraz interesovanja (ne mora "ljubavi", to je nešto više), za svoju užu sredinu. Da li je čovek u njoj slučajno (tu se našao možda zbog...  · 18 komentara

Podzida uz kuću (foto: Kolubarske.rs)
Problemi vlasnika kuća pored budućeg Gerontološkog centra 5.08.2022

Podzida visoka preko tri metra "tik uz kuće"

"Očajni smo. Zazidali su nas! Po kom zakonu je dozvoljeno da se betonske podzide dižu na samo nekoliko metara od kuća u kojima žive ljudi", pitaju vlasnici objekata čiji se placevi graniče sa...  · 19 komentara