Registracija Prijava preko FB
Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
07.10.2019, 10:42

Opljačkana pošta u Belanovici

č: | fb:

Zasada nepoznati razbojnici opljačkali su poštu u Belanovici, varošici pored Ljiga, iz koje su odneli oko 200 hiljada dinara, nezvanično saznaju Kolubarske.rs.

 

Prema nezvaničnim informacijama, pljačka se dogodila u petak ujutro oko 7.30 časova kada su dvojica maskiranih napadača ušla u poštu i pod pretnjom oružjem zahtevala od službenika da im preda novac. 

 

U ovoj pljačkaškoj akciji niko nije bio povređen, a nakon što su uzeli novac pobegli su u nepoznatom pravcu.

 

Pripadnici valjevske policije intenzivno tragaju za razbojnicima, a posle istrage biće tačno poznat iznos novca koji su ukrali.

 

Na meti pljačkaša stanovi u Valjevu

 

Prema  nezvaničnim informacijama, prethodnih dana na meti pljačkaša bili su stanovi u nekoliko valjevskih naselja. Najviše provalnih krađa zabeleženo je u naseljima Kolubara 2 i Zbratimljenim gradovima, a obijeno je i nekoliko stanova je u zgradama u Pasterovoj ulici.

 

Kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, pljačkaši su iz stanova uzimali novac i nakit, dok iz pojedinih stanova nije ništa odneto, osim što je pričinjena šteta obijanjem brava i napravljena premetačina u stanovima.

 

 

 

 

Aktuelno

OK Železničar osvojile Super kup Srbije (foto: S.Bilić)
Pobedile Crvenu zvezdu rezultatom 3:0 Pre 12 sati 34 minuta

Odbojkašice Železničara osvojile Superkup

Odbojkaški klub Železničar iz Lajkovca večeras je osvojio Superkup Srbije, jedini domaći trofej koji im je nedostajao! U hali na Banjici Želja je sigurnom igrom pobedio Crvenu zvezdu rezultatom...  · 1 komentar

Požar u Novoj Srbijanki (foto: Kolubarske.rs)
Nakon četiri časa intervencije vatrogasaca Pre 13 sati 2 minuta

Lokalizovan požar u "Novoj Srbijanki"

Požar koji je izbio u popodnevnim satima u fabrici "Nova Srbijanka" lokalizovan je oko 20 časova. Opasnosti od curenja amonijaka nema jer je još pre sedam godina istočen. U požaru, na sreću, niko...

Parking u centru grada (foto: kolubarske.rs)
Za devet meseci 18 izmena Pre 1 dan 2 sati

Plan javnih nabavki sve veći, a sve manje urađeno

Plan javnih nabavki je od početka godine pretrpeo 18 izmena. Najviše su "porsali" radovi sa prvobitno planiranih 290 miliona na preko 551 milion dinara. U planu je izgradnja javnog toaleta u parku...  · 1 komentar