Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
07.10.2019, 10:42

Opljačkana pošta u Belanovici

č: | fb:

Zasada nepoznati razbojnici opljačkali su poštu u Belanovici, varošici pored Ljiga, iz koje su odneli oko 200 hiljada dinara, nezvanično saznaju Kolubarske.rs.

 

Prema nezvaničnim informacijama, pljačka se dogodila u petak ujutro oko 7.30 časova kada su dvojica maskiranih napadača ušla u poštu i pod pretnjom oružjem zahtevala od službenika da im preda novac. 

 

U ovoj pljačkaškoj akciji niko nije bio povređen, a nakon što su uzeli novac pobegli su u nepoznatom pravcu.

 

Pripadnici valjevske policije intenzivno tragaju za razbojnicima, a posle istrage biće tačno poznat iznos novca koji su ukrali.

 

Na meti pljačkaša stanovi u Valjevu

 

Prema  nezvaničnim informacijama, prethodnih dana na meti pljačkaša bili su stanovi u nekoliko valjevskih naselja. Najviše provalnih krađa zabeleženo je u naseljima Kolubara 2 i Zbratimljenim gradovima, a obijeno je i nekoliko stanova je u zgradama u Pasterovoj ulici.

 

Kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, pljačkaši su iz stanova uzimali novac i nakit, dok iz pojedinih stanova nije ništa odneto, osim što je pričinjena šteta obijanjem brava i napravljena premetačina u stanovima.

 

 

 

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 11 sati 40 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 14 sati 30 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.