Registracija Prijava preko FB
Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
07.10.2019, 10:42

Opljačkana pošta u Belanovici

č: | fb:

Zasada nepoznati razbojnici opljačkali su poštu u Belanovici, varošici pored Ljiga, iz koje su odneli oko 200 hiljada dinara, nezvanično saznaju Kolubarske.rs.

 

Prema nezvaničnim informacijama, pljačka se dogodila u petak ujutro oko 7.30 časova kada su dvojica maskiranih napadača ušla u poštu i pod pretnjom oružjem zahtevala od službenika da im preda novac. 

 

U ovoj pljačkaškoj akciji niko nije bio povređen, a nakon što su uzeli novac pobegli su u nepoznatom pravcu.

 

Pripadnici valjevske policije intenzivno tragaju za razbojnicima, a posle istrage biće tačno poznat iznos novca koji su ukrali.

 

Na meti pljačkaša stanovi u Valjevu

 

Prema  nezvaničnim informacijama, prethodnih dana na meti pljačkaša bili su stanovi u nekoliko valjevskih naselja. Najviše provalnih krađa zabeleženo je u naseljima Kolubara 2 i Zbratimljenim gradovima, a obijeno je i nekoliko stanova je u zgradama u Pasterovoj ulici.

 

Kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, pljačkaši su iz stanova uzimali novac i nakit, dok iz pojedinih stanova nije ništa odneto, osim što je pričinjena šteta obijanjem brava i napravljena premetačina u stanovima.

 

 

 

 

Aktuelno

Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
Ukupno od početka pandemije 301 Pre 3 sati 35 minuta

U Valjevu još 18 osoba pozitivno na koronavirus

Virus korona potvrđen je kod još 18 osoba u Valjevu, tri pozitivna slučaja zabeležena su u Ubu, dok je u Ljigu jedan novooboleo, saopšteno je iz Zavoda za javno zdravlje Valjevo. U Kolubarskom...  · 1 komentar

Ispred Doma zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
Zbog nesigurne epidemiološke situacije 2.07.2020

Štab usvojio 14 obavezujućih mera

Ocenjujući aktuelnu epidemiološku situaciju kao nesigurnu, a u cilju održavanja radne aktivnosti i ekonomske sigurnosti, Štab za vanredne situacije je predložio 14 obavezujućih mera, koje će se...  · 9 komentara