Registracija Prijava preko FB
Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
07.10.2019, 10:42

Opljačkana pošta u Belanovici

č: | fb:

Zasada nepoznati razbojnici opljačkali su poštu u Belanovici, varošici pored Ljiga, iz koje su odneli oko 200 hiljada dinara, nezvanično saznaju Kolubarske.rs.

 

Prema nezvaničnim informacijama, pljačka se dogodila u petak ujutro oko 7.30 časova kada su dvojica maskiranih napadača ušla u poštu i pod pretnjom oružjem zahtevala od službenika da im preda novac. 

 

U ovoj pljačkaškoj akciji niko nije bio povređen, a nakon što su uzeli novac pobegli su u nepoznatom pravcu.

 

Pripadnici valjevske policije intenzivno tragaju za razbojnicima, a posle istrage biće tačno poznat iznos novca koji su ukrali.

 

Na meti pljačkaša stanovi u Valjevu

 

Prema  nezvaničnim informacijama, prethodnih dana na meti pljačkaša bili su stanovi u nekoliko valjevskih naselja. Najviše provalnih krađa zabeleženo je u naseljima Kolubara 2 i Zbratimljenim gradovima, a obijeno je i nekoliko stanova je u zgradama u Pasterovoj ulici.

 

Kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, pljačkaši su iz stanova uzimali novac i nakit, dok iz pojedinih stanova nije ništa odneto, osim što je pričinjena šteta obijanjem brava i napravljena premetačina u stanovima.

 

 

 

 

Aktuelno

Aforizmi (foto: Dušan Arsenić)
Zlatno doba Pre 14 sati 55 minuta

Narode moj

"Kao što od nesposobnog i neiskusnog sudije ne možemo očekivati pravedne presude, tako se ne može očekivati da narod koji je pun zabluda  i neznanja bude, osim u retkim slučajevima, razborit i...

Aleksandar Kovačević, Gala, Nkika i Milorad Ratković (foto: Đorđe Đoković)
Bogojevljensko plivanje za Časni krst Pre 1 dan 10 sati

Pobednik Aleksandar Kovačević

Šesnaestogodišnji Aleksandar Kovačević, učenik valjevske Tehničke škole, osvojio je Časni krst na tradicionalnom "Bogojavljenskom plivanju za Časni krst", koje je održano po deseti put na brani...  · 2 komentara