Registracija Prijava preko FB
Beba (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Beba (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
07.12.2019, 07:53

Dr Predrag Miholjčić među najboljim ginekolozima u Srbiji

č: | fb:

Među 20 najboljih ginekologa u Srbiji našao se i ginekolog iz Valjeva dr Predrag Miholjčić, zaposlen u Opštoj bolnici Valjevo.

 

U istraživanju "Kakva su nam porodilišta", koje je sproveo portal Bebac, učestvovalo je više od 12 000 mama iz svih gradova u Srbiji koje su bile u prilici da ocene svoje iskustvo i boravak u porodilištu, ali i svoje ginekologe.

 

Mame su pažljivo ocenjivale svaki segment porodilišta, a najveće ocene su dale upravo lekarima i babicama koji su im pomogli na porođaju, piše Bebac.

 

Prema pisanju portala, ono što mame ipak zameraju jeste nedovoljno osoblja, nedostupnost lekara i babica nakon porođaja, usled čega, kako one smatraju, nisu dobile adekvatnu podršku kada je upitanju boravak u porodilištu nakon porođaja, informisanost od strane lekara, podršku oko dojenja i nege bebe.  

 

Na osnovu dobijenih rezultata, portal Bebac izdvojio je 20 lekara koje preporučuje najveći broj mama u Srbiji, a među ginekolozima iz Beograda, Vojvodine i ostatka Srbije, je i dr Predrag Miholjčić iz Valjeva.

 

Pažnju na to da je dr Miholjčić među 20 najboljih ginekologa u Srbiji, prema anketi portala Bebac, skrenulo nam je nekoliko naših čitalaca sa rečenicom "i Valjevo ima najboljeg ginekologa" uz preporuku da tu vest objavimo jer je "dr Predrag Miholjčić odličan lekar i izuzetan čovek!".

 

U istraživanju "Kakva su nam porodilišta", koje je sproveo portal Bebac, nagrada za najbolje porodilište u kategoriji najvećih porodilišta, dodeljena je novosadskoj Betaniji, Klinici za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodina, dok je u kategoriji malih porodilišta ove godine, prestižnu nagradu dobilo porodilište iz Paraćina. Najbolje porodilište u kategoriji srednjih porodilišta je Kliničko-bolnički centar "Dr Dragiša Mišović" koji je zasluženo ponelo i titulu najboljeg porodilišta u Srbiji.

Aktuelno

Izgradnja pešačkog mosta (foto: Đorđe Đoković)
Radovi do kraja septembra Pre 17 sati 11 minuta

Novi pešački most na Kolubari

Na mestu nekadašnjeg pešačkog mosta, koji je u majskim poplavama 2014. godine odnela Kolubara, biće izgrađen betonski most, od "Austroterma" do ulaza u Limsku ulicu.  · 3 komentara

Kiša (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 3 sati 39 minuta

Upozorenje uoči obilnih padavina

Grad Valjevo je dobio upozorenje RHMZ i Ministarstva unutrašnjih poslova na opasnost od jakih pljuskova sa grmljavinom i gradom. Očekuju se padavine do 20 litara po kvadratnom metru u periodu od 3...