Registracija Prijava preko FB
Beba (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Beba (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
07.12.2019, 07:53

Dr Predrag Miholjčić među najboljim ginekolozima u Srbiji

č: | fb:

Među 20 najboljih ginekologa u Srbiji našao se i ginekolog iz Valjeva dr Predrag Miholjčić, zaposlen u Opštoj bolnici Valjevo.

 

U istraživanju "Kakva su nam porodilišta", koje je sproveo portal Bebac, učestvovalo je više od 12 000 mama iz svih gradova u Srbiji koje su bile u prilici da ocene svoje iskustvo i boravak u porodilištu, ali i svoje ginekologe.

 

Mame su pažljivo ocenjivale svaki segment porodilišta, a najveće ocene su dale upravo lekarima i babicama koji su im pomogli na porođaju, piše Bebac.

 

Prema pisanju portala, ono što mame ipak zameraju jeste nedovoljno osoblja, nedostupnost lekara i babica nakon porođaja, usled čega, kako one smatraju, nisu dobile adekvatnu podršku kada je upitanju boravak u porodilištu nakon porođaja, informisanost od strane lekara, podršku oko dojenja i nege bebe.  

 

Na osnovu dobijenih rezultata, portal Bebac izdvojio je 20 lekara koje preporučuje najveći broj mama u Srbiji, a među ginekolozima iz Beograda, Vojvodine i ostatka Srbije, je i dr Predrag Miholjčić iz Valjeva.

 

Pažnju na to da je dr Miholjčić među 20 najboljih ginekologa u Srbiji, prema anketi portala Bebac, skrenulo nam je nekoliko naših čitalaca sa rečenicom "i Valjevo ima najboljeg ginekologa" uz preporuku da tu vest objavimo jer je "dr Predrag Miholjčić odličan lekar i izuzetan čovek!".

 

U istraživanju "Kakva su nam porodilišta", koje je sproveo portal Bebac, nagrada za najbolje porodilište u kategoriji najvećih porodilišta, dodeljena je novosadskoj Betaniji, Klinici za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodina, dok je u kategoriji malih porodilišta ove godine, prestižnu nagradu dobilo porodilište iz Paraćina. Najbolje porodilište u kategoriji srednjih porodilišta je Kliničko-bolnički centar "Dr Dragiša Mišović" koji je zasluženo ponelo i titulu najboljeg porodilišta u Srbiji.

Aktuelno

Aforizmi (foto: Dušan Arsenić)
Zlatno doba Pre 7 sati 49 minuta

Narode moj

"Kao što od nesposobnog i neiskusnog sudije ne možemo očekivati pravedne presude, tako se ne može očekivati da narod koji je pun zabluda  i neznanja bude, osim u retkim slučajevima, razborit i...

Aleksandar Kovačević, Gala, Nkika i Milorad Ratković (foto: Đorđe Đoković)
Bogojevljensko plivanje za Časni krst Pre 1 dan 3 sati

Pobednik Aleksandar Kovačević

Šesnaestogodišnji Aleksandar Kovačević, učenik valjevske Tehničke škole, osvojio je Časni krst na tradicionalnom "Bogojavljenskom plivanju za Časni krst", koje je održano po deseti put na brani...  · 2 komentara