TV N1
TV N1
26.01.2020, 09:18

Da se vidi N1

č: | fb:

"Zbog svega što smo pokazali u prethodnih pet godina, zbog svakodnevnog objektivnog i istinitog izveštavanja o svim bitnim događajima, zbog mogućnosti da čujete sve strane, smatramo da N1 treba da bude dostupna svima - i preko državnih operatora, koji bi u ovom trenutku da smanje našu vidljivost. Vreme je za akciju! #DaSeVidiN1" - direktor programa Televizije N1 Jugoslav Ćosić.

 

Umesto programa televizije N1, milion gledalaca u Srbiji danas vidi crn ekran. Milion ljudi kojima je N1 bila adresa za vesti koje su u drugim medijima zabranjene, ostalo je bez mogućnosti da čuje šta se u Srbiji zaista događa. Milion stanovnika neće moći da sazna pozadinu priča o kojima je vlast želela da ćuti.

 

Izbacivanje N1 iz ponude kablovskog operatora koji je u vlasništvu države - "Telekoma Srbija" i njihovo nereagovanje na ponudu da - zarad javnog interesa - N1 bude dostupna svima, otvara pitanje: da li država zabranjuje medijski i pluralizam mišljenja? 

 

Mi smo za medijski pluralizam!

 

S obzirom na to da su mediji sa nacionalnom frekvencijom u najvećoj meri propagandno glasilo jednog čoveka i vladajuće partokratije, program N1 je jedini mediji na kome se mogu čuti različiti akteri, različita mišljenja i profesionalni izveštaji o stvarnim događajima. Kolubarske.rs podržavaju inicijativu #DaSeVidiN1", i da program N1, kada već "ne može" da dobije nacionalnu frekvenciju, bude dostupan svakom građaninu i preko kablovskih operatora u vlasništvu države. 

 

Velika podrška za sve kolege!

 

Da se vidi N1!

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 11 sati 44 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 14 sati 21 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara