Registracija Prijava preko FB
Policija (foto: Kolubarske.rs)
Policija (foto: Kolubarske.rs)
10.03.2020, 13:16

Starac pronađen ubijen u svojoj kući

č: | fb:

Valjevac Aćim Stevanović (91) pronađen je u ponedeljak ubijen u svojoj kući u kojoj je živeo sam, u ulici 4. jula u Novom Naselju.

 

Prvi rezultati istrage pokazuju da je starac ubijen udarcima u glavu, a motiv zločina za sada nije poznat, s obzirom na to da iz kuće nisu ukradeni ni novac ni dragocenosti.

 

Izvori bliski istrazi navode da su ulazna vrata žrtvine kuće bila otključana, u kući nije bilo premetačine, a nije odneta ni manja količina novca koju je Stevanović imao. Tako da se kao motiv, za sada, isključuje pljačka, ali nije nemoguće da je zločinac verovao da je Aćim imao više novca u svom domu.

 

Telo starca u hodniku kuće, bez znakova života i sa povredama glave, pronašao je jedan od njegovih komšija koji je odmah pozvao policiju, uz koju je na lice mesta stigla i ekipa hitne pomoći koja je mogla samo da konstatuje smrt.

 

U prvi mah se pomislilo da je Stevanoviću pozlilo, da je pao u hodniku i udario glavom o zid, ali je obdukcija, koju je nakon prvog uviđaja naložilo Više tužilaštvo, a koju je sproveo sudski obducent Ljubiša Božić, pokazala da je u pitanju ubistvo.

 

 Istragu o ovom zločinu vode valjevska policija i Više tužilaštvo.

Aktuelno

Ispred Doma zdravlja (foto: Đorđe Đoković)
Zbog nesigurne epidemiološke situacije Pre 9 sati 35 minuta

Štab usvojio 14 obavezujućih mera

Ocenjujući aktuelnu epidemiološku situaciju kao nesigurnu, a u cilju održavanja radne aktivnosti i ekonomske sigurnosti, Štab za vanredne situacije je predložio 14 obavezujućih mera, koje će se...  · 7 komentara

Kovod ambulanta u Novom Naselju (foto: Đorđe Đoković)
Valjevo Pre 15 sati 47 minuta

Još 14 osoba pozitivno na koronavirus

U Valjevu raste broj zaraženih virusom korona. Od 17. juna je potvrđen nov 71 slučaj zaraze, od toga 54 za samo četiri dana. Zavod za javno zdravlje predložio pre sedam dana odlaganje skupova i...  · 2 komentara

SRC Petnica (foto: Đorđe Đoković)
Počela sezona kupanja Pre 11 sati 26 minuta

Na petničkim bazenima prvog dana preko 850 kupača

Bazeni u SRC "Petnica" otvoreni su od juče uz striktno poštovanje propisanih mera zaštite. Prvog dana na petničkim bazenima bilo je oko 850 kupača. Direktor UFK "Valis", koja gazduje bazenima,...  · 4 komentara