Trafike (foto: DjDjokovic)
Trafike (foto: DjDjokovic)
19.03.2020, 17:51

Ograničava se rad trafika i zanatskih radnji, nema naplate parkiranja

č: | fb:

Štab za vanredne situacije grada Valjeva na današnjoj sednici doneo je nekoliko mera koje će se primenjivati od petka 20. marta 2020. godine. 

 

Ograničava se rad trafika, poljoprivrednih i veterinarskih apoteka za vreme trajanja vanrednog stanja na vreme od 6.00 do 19.00 časova, dok se rad šalterske prodaje, dostave i preuzimanja hrane po kućama za vreme trajanja vanrednog stanja ograničava od 6.00 do 16.00 časova.

 

Delatnost se može obavljati isključivo uz upotrebu propisane zaštitne opreme.

 

Takođe, ograničava se rad zanatskih radnji na vreme od 8.00 do 19.00 časova. Pod pojmom zanatske radnje ne podrazumevaju se frizerski i kozmetički saloni, kojima je ranije naložen prekid rada.

 

Nalaže se JKP "Vidrak" da za vreme trajanja vanrednog stanja prekine sa naplatom parkiranja na opštim parkiralištima, izuzev korisnicima pretplatnih karti.

 

Štab za vanredne situacije grada Valjeva naložio je građanima, koji su nedavno boravili u inostranstvu a nemaju rešenje o kućnoj izolaciji, da se obavezno jave epidemiologu u Zavod za javno zdravlje radi daljeg postupanja.

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 17 sati 15 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 20 sati 4 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.