Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
20.06.2020, 11:42

U Valjevu šestoro novoobolelih od koronavirusa

č: | fb:

U Valjevu je registrovano šestoro novoobolelh od COVOD-19, tako da je ukupan broj obolelih od novog koronavirusa 202 pacijenta, pokazuju podaci od 20. juna Zavoda za javno zdravlje Valjevo.

 

Kako Kolubarske.rs nezvanično saznanju među novoobolelima je četvoro jedne porodice iz Valjeva, troje odraslih osoba i jedno dete. Ranije je hospitalizovan još jedan član te porodice, dok su rezultati za ostale, za koje se sumnjalo da su zaraženi, stigli danas i svi su pozitivni.

 

Među šestoro novoobolelih je i jedan lekar Opšte bolnice Valjevo, koji je u izolaciji u Beogradu jer tamo živi, i jedna maloletna osoba.

 

Podsećamo, u Valjevu 18 dana nije bilo novozaraženih koronavirusom, dva nova slučaja, po jedan u Valjevu i na Ubu, registrovana su 17. juna.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 18 sati 43 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 21 sati 33 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.