Crvena zona  (foto: Đorđe Đoković)
Crvena zona (foto: Đorđe Đoković)
22.07.2020, 06:31

U Ubu preminula još jedna osoba, u Valjevu još 27 pozitivno

č: | fb:

U Valjevu je još 27 osoba pozitivno na COVID-19, tako da je ukupan broj zaraženih 736, pokazuju podaci od 21. jula Zavoda za javno zdravlje ValjevoU Ubu je preminula još jedna osoba od posledica koronavirusa, ukupno njih dvoje, dok su u Kolubarskom okrugu od početka pandemije preminule 33 osobe, od toga u Valjevu 21.

 

Od ostalih opština Kolubarskog okruga novozaraženi su registrovani u Ubu, dvoje, i po jedna osoba u Lajkovcu i Mionici, dok u kovid bazi nema podataka za Osečinu i Ljig.

 

Ukupan broj zaraženih u Kolubarskom okrugu je 979 osoba; od toga u Valjevu 736, Ubu 68, u Mionici 59, u Lajkovcu 52, slede Ljig 39 i Osečina 25 obolelih od novog koronavirusa.

 

Od početka pandemije u Valjevu, od sredine marta, do 17. juna bilo je 195 zaraženih koronavirusom, dok je od 17. juna do 21. jula 539 osoba pozitivno na COVID-19.

 

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje, u ovom trenutku u Opštoj bolnici Valjevo hospitalizovano je 47 pacijenata iz Kolubarskog okruga, iz Valjeva 29, osam iz Uba, sedam iz Ljiga, troje iz Lajkovca, dok je u kućnoj izolaciji 495 zaraženih iz Kolubarskog okruga, od toga 404 iz Valjeva.

 

 

Aktuelno

Hansgrohe (foto: Kolubarske.rs)
Saopštenje Lokalni odgovor Pre 3 sati 4 minuta

Nemački red i kvalitet nisu za Valjevo?

Da li bi "Hansgrohe" mogao u Nemačkoj da gradi fabriku bez dozvole kao što to možda radi u Valjevu? To je pitanje koje možemo postaviti danas u Gradskoj upravi na javnoj prezentaciji studije o...

Karađorđeva ulica bez drveća (foto: Kolubarske.rs)
Udruženje građana Lokalni odgovor Pre 1 dan

"Kaži kakav grad želiš?"

U okviru projekta "Kakav grad želiš", koji realizuje valjevsko Udruženje građana "Lokalni odgovor", nedavno je održan prvi sastanak neformalne grupe Savet naselja "Centar". Građani su nedovoljno...  · 3 komentara