Registracija Prijava preko FB
Mišarska ulica (foto: DjordjeDjokovic)
Mišarska ulica (foto: DjordjeDjokovic)
09.08.2020, 11:12

Eksplozija na džipu u Mišarskoj

č: | fb:

Noćas oko tri časa na haubu džipa "honda element", vlasnika G. N. (52) iz Valjeva, postavljena je eksplozivna naprava koja je aktivirana upotrebom plamena, saznaju nezvanično Kolubarske.rs iz izvora bliskim istrazi.

 

Prema raspoloživim nezvaničnim informacijama, povređenih i žrtava nije bilo, pričinjena je materijalna šteta, a jaka eksplozija je probudila i uznemirila veliki broj građana čak i nekoliko kvartova dalje od mesta eksplozije.

 

Vozilo, koje je bilo parkirano u Mišarskoj ulici u centru Valjeva gde živi G. N, je teško oštećeno, a oštećen je i automobil koji je bio parkiran pored, dok su stakla na izlogu obližnjeg lokala i na prozorima susednih kuća popucala.

 

Popucala stakla

Popucala stakla (Foto: Đorđe Đoković)

Kako nam je nezvanično rečeno, trenutak kada je maskirano lice sa kapuljačom na glavi postavilo pod haubu i aktiviralo eksplozivnu napravu, snimila je sigurnosna kamera sa obližnje zgrade.

 

Više javno tužilaštvo u Valjevu i službenici Policijske uprave Valjevo obavili su uviđaj, koji je trajao do ranih jutarnjih časova. Za nepoznatim počiniocem intenzivno se traga.

Mišarska ulica (mesto gde je bio parkiran džip)

Mišarska ulica (mesto gde je bio parkiran džip) (Foto: Đorđe Đoković)

Prema saznanjima Kolubarskih.rs vlasnik automobila na koji je postavljen eksploziv je jedan od svedoka na suđenju Darku Šariću, Pljevaljcu protiv kojeg se pred Specijalnim sudom u Beogradu vodi postupak po optužbama za šverc kokaina iz Južne Amerike i pranje novca.

Aktuelno

Bazar za Lanu (foto: Milovan Milovanović)
Ujedinjeni u plemenitosti Pre 11 sati 33 minuta

Računajte na ubske male humanitarce

Na prodajnom bazaru za pomoć Lani Jovanović za svega četiri sata prikupljeno čak 388.700 dinara. Posebno raduje činjenica da su pored odraslih, doprinos i podršku ovom događaju pružili i najmlađi,...

Kovid ambulanta (foto: Đorđe Đoković)
Podaci Zavoda za javno zdravlje Pre 14 sati 20 minuta

Još dve osobe preminule od korone u Valjevu

U Valjevu su od posledica koronavirusa preminule još dve, a u Mionici još jedna osoba, U Kolubarskom okrugu od početka pandemije je 55 preminulih. U Valjevu je još četvoro novozaraženih, prema...  · 1 komentar