Registracija Prijava preko FB
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
Koronavirus (Ilustracija Dušan Arsenić)
12.08.2020, 06:38

U Valjevu još jedna osoba pozitivna

č: | fb:

Broj novozaraženih virusom COVID-19 u Valjevu se svakodnevno smanjuje, kao i broj pacijenata na bolničkom lečenju, pokazuju zvanični podaci Zavoda za javno zdravlje.

 

Prema podacima od 11. avgusta, u Valjevu je još jedna osoba inficirana koronavirusom, dok za ostale opštine Kolubarskog okruga drugi dan za redom nisu uneti podaci u kovid bazu.

 

Ukupan broj inficiranih u Kolubarskom okrugu je 1573 osobe; u Valjevu 1126, u Mionici 111, u Ubu 104, u Lajkovcu 98, slede Ljig 79 i Osečina 55 obolela od novog koronavirusa.

 

U Opštoj bolnici Valjevo sa potvrđenim pozitivnim rezultatom na koronavirus na lečenju je 77 pacijenata iz Kolubarskog okruga, a iz Valjeva 46, deset iz Mionice, sedam iz Ljiga, šest iz Lajkovca,  po četiri pacijenta iz Uba i Osečine.

 

U kućnoj izolaciji je 4756 osoba iz Kolubarskog okruga, od toga 308 iz Valjeva. Izlečeno su 1002 osobe u Kolubarskom okrugu, od toga iz Valjeva 751osoba.

 

U Kolubarskom okrugu od početka pandemije preminulo je 38 osoba, od toga u Valjevu 21, petoro u Ljigu, četvoro u Lajkovcu, troje u Osečini, koliko i u Ubu, dok su u Mionici preminula dva pacijenta.

 

Prema zvaničnim podacima Zavoda za javno zdravlje u utorak, 5. avgusta, uzeto je 124 uzorka u kovid ambulanti u Novom naselju, u Zavodu za javno zdravlje i u Opštoj bolnici.

Aktuelno

 (foto: )
Oglas Pre 7 sati 54 minuta

Poziv za prikupljanje ponuda

Nameštaj "Ikonić" d.o.o. Valjevo, Ćatin put bb, objavljuje poziv za prikupljanje ponuda za nabavku nove opreme za preradu drveta - automata za ravno blajanje.

Izložba slika Boemi Marije Đokić (foto: www.mionica.rs)
U parku u Mionici Pre 3 sati 43 minuta

Otvorena izložba slika Marije Đokić "Boemi"

U Gradskom parku u Mionici otvorena je izložba slika "Boemi" autorke Marije Đokić, Mioničanke, nastavnice likovne kulture i umetnice. "Svet Marije Đokić neguje modernu misao, prikaz realnog i...  · 1 komentar