Registracija Prijava preko FB
Policija (foto: Đorđe Đoković)
Policija (foto: Đorđe Đoković)
28.08.2020, 06:55

Uhapšeni dileri

č: | fb:

Valjevska policija je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila D. Đ. (1980) iz Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Takođe policija će, po nalogu tužilaštva, protiv pedesetjednogodišnjeg muškarca, osumnjičenog za isto krivično delo, podneti krivičnu prijavu.

 

Policija je kod D. Đ, koji je na ulici bio sa pedesetjednogodišnjim muškarcem, pronašla tri kesice sa 100,4 grama heroina, lekove sa liste psihoaktivnih supstanci, novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika, kao i pribor koji je korišćen za pakovanje heroina sa tragovima ove droge, saopštila je policija.

 

D. Đ. je, prethodno, pokušao da pobegne od policijskih službenika, pa se sumnjiči i da je počinio krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

 

Prilikom pretresa njegovog stana, pronađena je 121 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, dok je u stanu pedesetjednogodišnjaka pronađen pribor za pakovanje droge sa tragovima heriona.

 

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, D. Đ. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu, saopštila je policija.

Aktuelno

Abro fest - glavni plakat (Dušan Arsenić) (foto: )
Jubilarni 15. online i na TV Pre 1 dan 3 sati

Abro fest po prvi put bez publike

Jubilarni 15. Abro fest, koji počnje večeras, ove godine bez publike. Glumci Gradskog pozorišta "Abrašević" igraće dve premijerne predstave u praznoj sali, a publika će moći da ih gleda na online...  · 4 komentara