01.09.2014, 14:05

Radnički ubedljiv, OFK Osečina „na mišiće“

č: | fb:

U 3. kolu Zonske lige Drina, Radnički je na Petom puku bio ubedljiv protiv Rađevca iz Krupnja - 4:1 (2:0). Uvodni gol postigao je Rajković, a onda je Gošić het-trikom (tri gola za redom) potvrdio prvu pobedu Valjevaca.

OFK Osečina je kao domaćin pobedila Radnički iz Klubaca, kod Loznice sa 1:0, a tri boda doneo je Milošević golom postignutim iz jedanaesterca u 36. minutu igre. Sa sedam bodova u grupi je vode’ih ekipa. Pet golova viđeno je u Novoj Varoši, gde je Zlatar pobedio Ribnicu sa 3:2. Strelci za Mioničane bili su Stjelja i Simović.

Lajkovački Zadrugar je sa minimalnih 0:1 poražen od Sloge u Bajinoj Bašti, posle prošlonedeljne pobede od 1:0 protiv Polimlja iz Prijepolja na svom terenu.Brezovica je na svom terenu, takođe 0:1, poražena od Zlatibora iz Čajetine i jedina je ekipa, koja nema ni jedan bod posle tri kola.

U  4. kolu, na programu su dva komšijska derbija: Zadrugar-Brezovica u Lajkovcu i Ribnica-OFK Osečina u Mionici. Valjevski Radnički igra sa Slogom u Sjenici.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 8 sati 59 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 11 sati 36 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara