Publika na koncertu Tešnjarskih (foto: Đorđe Đoković)
Publika na koncertu Tešnjarskih (foto: Đorđe Đoković)
22.08.2015, 11:56

Kiša je pokvarila, ali i produžila Tešnjarske

č: | fb:

Kiša je pokvarila, ali i produžila za jedan dan Tešnjarske večeri, s obzirom na to da će neki programi biti realizovani u ponedeljak, tako da će zastava Tešnjarskih umesto u nedelju biti spuštena dan kasnije.

Trka beba, koja je bila planirana za danas od 19.00 časova, odlaže se za ponedeljak od 18.00 časova na Desankinom vencu. Prijavljivanje takmičara je od 17.00 časova. Predstava za decu “Hajduci”, Šabačkog pozorišta neće biti izvedena, kao što je planirano, na dečjoj sceni letnje baste Doma vojske, nego na sceni Centra za kulturu večeras od 20.00 časova. Veče sa Valjevskom pivarom nećebiti pod mesečinom u Tešnjaru, nego u Grand hotelu, takođe večeras, od 20.00 časova.

Poligon spretnosti i bezbednosti i izložba motorcikala, zbog kiše nisu održani u petak, već su odloženi za nedelju od 16.00 časova na platou Centra za kulturu. Takođe, za nedelju je odložen i koncert “Moj grad”, Studija M, koji će biti na letnjoj pozornici od 20.00 časova.

Maskenbal u organizaciji Predškolske ustanove ,,Milica Nožica'', koji je trebalo da bude u četvrtak, biće održan u ponedeljak 24. avgusta. Kao što je ranije planirano na platou Centra za kulturu od 17.00 do 19.00 časova prijavljivaće se učesnici maskenbala, od 19.00 časova je šetnja gradskim ulicama, da bi završnica ove dečje fešte bila od 19.30 na Gradskom trgu.

 

Aktuelno

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik Pre 9 sati 47 minuta

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića Pre 1 dan 2 sati

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara