KUD Abrašević (arhiva 2014.) (foto: Đorđe Đoković)
KUD Abrašević (arhiva 2014.) (foto: Đorđe Đoković)
09.08.2016, 10:17

Abrašević na turneji u Španiji

č: | fb:

Nakon februarskog gostovanja u Kataru i prošlomesečnih nastupa u Bugarskoj, Ansambl narodnih igara KUD „Abrašević“ nastavlja svoju turneju po Španiju gde će boraviti do 18. avgusta.

 

Valjevski igrači i muzičari, njih tridesetsedmoro, učestvovaće na poznatom Internacionalnom festivalu u Avilesu. Osim na ovoj prestižnoj međunarodnoj kulturnoj manifestaciji CIOF kvaliteta , „Abrašević“ će imati i nekoliko koncerata širom kneževine Asturije koja se nalazi na severnoj obali Španije. 

Aktuelno

Gradska izborna komisija (foto: Kolubarske.rs)
Lokalni izbori 2024 Pre 8 sati 25 minuta

GIK se poigrava sa izbornim listama!?

Gradska izborna komisija usvojila je prigovor na Rešenje o proglašenju izborne liste "Pokret sad" i donela odluku o poništenju te izborne liste. Prigovor podneli revnosni birači, a predsednik GIK...  · 5 komentara

Pokret sad (foto: )
Saopštenje Pre 6 sati 4 minuta

Pokret Sad ulaže žalbu i podnosi krivične prijave

Nakon što je Gradska izborna komisija (GIK) usvojila prigovor jednog birača na Rešenje o proglašenju izborne liste "Pokret sad – dr Snežana Mijatović, Đorđe Pavlović – Drugačije" i ponišila Rešenje...  · 2 komentara

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 7 sati 2 minuta

Uhapšen osumnjičeni za provalu i krađu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su N. R. (1979) iz okoline Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.