Plakat Abro fest 2017. (foto: Dušan Arsenić)
Plakat Abro fest 2017. (foto: Dušan Arsenić)
24.09.2017, 08:24

"Talente grande y tu madre" umesto predstave "Deca"

č: | fb:

U programu ovogodišnjeg Abro festa došlo je do promene. Zbog bolesti glumca Ivana Ninčića umesto predstave "Deca", glumci Akademije umetnosti iz Novog Sada odigraće komediju "Talente grande y tu madre".  

 

Igraju: Danilo Brakočević, Stefan Ostojić, Tatjana Mateša i Sonja Isailović, diplomci ove ugledne pozorišne institucije. Predstava se igra večeras od 19.30 časova na sceni Centra za kulturu.

 

Sve predstave ovogodišnjeg  Abro festa biće igrane na sceni Centra za kulturu od 20 časova, osim večerašnje predstave, koja je pomerena na 19.30 časova zbog toga što je istog dana, 24. septembra od 21 čas koncert Ace Lukasa na platou Centra za kulturu.

Aktuelno

Karanfili (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 8 sati 45 minuta

Mož' da bidne Praznik, al' ne mora da znači...

Prvi maj je i na ovim prostorima, dugo Praznik rada. Sada je sve više samo datum u kalendaru, prvi maj. S tim što je "neradni dan" i ako "ne pada" u nedelju, odnosno subotu. Ako baš pada, praznik...

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 1 dan 8 sati

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 7 komentara