Kolubara i Dom kulture (foto: Đorđe Đoković)
Kolubara i Dom kulture (foto: Đorđe Đoković)
21.08.2014, 12:32

Večeras maskenbal

č: | fb:

U okviru letnje manifestacije “Tešnjarske večeri“ u 19 sati će na Gradskom trgu biti održan dečiji maskenbal, u organizaciji Predškolske ustanove „Milica Nožica“. Prijavljivanje učesnika je od 17 do 19 časova ispred službenog ulaza Centra za kulturu. A u 21 sat će na platou Centra za kultruru biti održan koncert plesne škole „Studio M“.

U svečanoj sali Valjevske gimnazije će u 19.30 biti održan koncert klasične i tango muzike, nastupaju Kristina Stepanović, Anita Petrović i Aleksandar Nikolić. „Obična i neobična prezimena“ tema su predavanja profesora Dragana Nedeljkovića, koje Valjevci mogu čuti u 20 časova na platou ispred Narodnog muzeja. U Etno kutku Udruženja domaćina u Tešnjaru u isto vreme će biti predstavljena tradicionalna hrana našeg kraja.

Društvo za cerebralnu paralizu i Klub osoba sa invaliditetom večeras u 20 časova, na letnjoj sceni u bašti Doma vojske, nastupaju pozorišnom predstavom „Ženski i muški razgovori“, koju je po tekstu Duška Radovića režirao Ljubivoje Bube Marković. Na istom mestu je u 23 sata na programu predstava „Portret“ pozorišta „Raša Plaović“ iz Uba. Ovu predstavu je po tekstu Zorana Mijaljevića adaptirao i režirao Aleksandar Tadić.

Aktuelno

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik Pre 18 sati 1 minuta

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića 4.05.2024

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara