Registracija Prijava preko FB
Mionica (foto: Đorđe Đoković)
Mionica (foto: Đorđe Đoković)
17.10.2021, 06:34

Izbori u Mionici

č: | fb:

U Mionici su jutros u sedam časova otvorena biračka mesta, a pravo glasa u toj opštini moći će da ostvari 10.987 birača na 38 biračkih mesta.

 

Na lokalnim izborima u Mionici za 39 odbornika kandidovala su se 194 punoletna građanina sa pravom glasa na listama sedam partija, koalicija i grupa građana.

 

Na glasačkom listiću sa brojem 1 je lista "Aleksandar Vučić – Za našu decu". Prvi na listi, na kojoj je 39 kandidata za odbornike, je Boban Janković, diplomirani inženjer informacionih sistema.

 

Redni broj 2 ima lista Zdrava Srbija za zdravu Mionicu – Milan Stamatović. Prvi na listi, na kojoj je 13 kandidata za odbornike, je Milutin Simović, doktor veterine.

 

Redni broj 3 su Slobodni građani Mionice. Prvi na listi, na kojoj je 26 kandidata za odborike, je Vladimir Čarapić, elektrotehničar.

 

Redni broj 4 je Savez 90/Zelenih Srbije. Prvi na listi, na kojoj je 30 kandidata za odbonrike, je Stefan Mitrović, veterinar.

 

Redni broj 5 ima lista NADA za Mionicu – Pokret obnove Kraljevine Srbije – Demokratska stranka Srbije – Nacionalno demokratska alternativa – dr Miloš Jovanović – Žika Gojković. Prvi na listi, na kojoj je 31 kandidat za odbornike, je Nikola Milosavljević, energetičar mreže i postrojenja.

 

Redni broj 6 ima lista Ivica Dačić – "Socijalistička partija Srbije- Srpska radikalna stranka". Prvi na listi, na kojoj je39 kandidata za odbornike, je profesor dr Milivoje Mićko Ćosić, naučni saradnik.

 

Redni broj 7 ima lista Grupa građana Demokratija na starom mestu – Milan Gavrilović Ćićovan. Prvi na listi, na kojoj je 16 kandidata za odbornike, je Milan Gavrilović, diplomirani mašinski inženjer.

 

Biračka mesta se zatvaraju u 20 časova. Ukoliko se na biračkom mestu ili ispred njega u trenutku zatvaranja birališta zateknu birači koji još nisu glasali, mora im se dozvoliti da glasaju.

Aktuelno

Valjevska bolnica (foto: Kolubarske.rs)
Nakon dolaska nove direktorke Pre 15 minuta

Smene i ostavka načelnika u valjevskoj bolnici

U Opštoj bolnici Valjevo smenjeno je četvoro načelnika službi, dok je jedan podneo ostavku. Izvor Kolubarskih.rs kaže da su smene iz "ličnih razloga", a ne zbog lošeg rada, dok v.d. direktora kaže...

Građani na blokadi puta (foto: Kolubarske.rs)
Na blokadi puta Valjevo-Loznica 27.11.2021

Privedeno desetak građana

Valjevska policija privela je desetak građana koji su bili na blokadi magistralnog puta Valjevo-Loznica. Među privedenima je Željko Trifunović, aktivista Loklanog fronta Valjevo, koji je odbornik u...  · 31 komentara

Skupština (foto: Đorđe Đoković)
Skupština izabrala 27.11.2021

Dragana Labus novi gradski pravobranilac

Diplomirani pravnik Dragana Labus, izabrana je za pravobranioca Zajedničkog pravobranilaštva grada Valjeva i opština Lajkovac, Ljig i Osečina. Predlog za izbor Dragane Labus prihvatili su većinom...  · 14 komentara