31.08.2014, 15:03

Gol Rajevca za tri boda

č: | fb:

Valjevski srpskoligaš Budućnost-Krušik slavio je protiv Šumadije u Kragujevcu sa 1:0 (0:0), u trećem kolu Zapadne grupe. Gol odluke za treću pobedu u sezoni postigao je Filip Rajevac u 57. minutu igre. Utrčao je na drugu stativu, „poklonio se“ i glavom dao gol na centar šut Jevtića upućen sa desne strane.

Više od igre imala je Šumadija, njeni fudbaleri, kojima je ovo prvi poraz u tri kola, stvorili su i više prilika od Valjevaca. Nisu ih iskoristili i bili su kažnjeni.

Trener FK Budućnost-Krušik, Slaviša Božičić rekao je novinarima posle utakmice kako je očekivao tvrd meč znajući za kvalitet Šumadinaca. Prema njegovom mišljenju, pobeda tima koji je preuzeo mesec dana pre početka takmičenja posve je zaslužena.

Budućnost-Krušik: Ranković, A. Ilić, Tonić, Gentić, Jevtić, Čočović(Živanović), Rajevac, S. Ilić (Nešić), Rašević, Đurić (Trifunović).

Valjevci su zadržali vođstvo na tabeli Srpske lige Zapad, a u 4. kolu dočekuju Slogu iz Požege.

Pobeda Želje, bod Ubljanima

Lajkovčani su na svom terenu uknjižili sva tri boda protiv Semendrije pobedivši rezultatom 1:0 (0:0). Pobedonosni gol postigao je Aleksandar Sitarica u 87. minutu, u obostrano otvorenoj igri sa puno prilika i propuštenih šansi. Gosti su od 69. minuta igrali sa fudbalerom manje, a minut pre gola Sitarice, pogodili su prečku iz slobodnog udarca.

Jedinstvo jer na gostovanju u Novom Pazaru igralo 1:1 protiv domaće Jošanice. Strelac za Ubljane bio je Ranković. 

Aktuelno

Preventivni pregled (foto: Branko Petrović)
Realizovani Pre 1 dan 1 sati

Preventivni pregledi za kardiorenalni sindrom

Na poslednjim preventivnim pregledima organizovanim u nedelju 21. aprila 75 građana Valjeva iskoristilo je priliku da uradi EKG, izmeri krvni pritisak i puls, kao i da odredi bodimas indeks na...