PK Valis (ilustracija) (foto: PK Valis)
PK Valis (ilustracija) (foto: PK Valis)
12.07.2021, 08:46

Najuspešnija sezona PK "Valis"

č: | fb:

Takmičari PK "Valis" su prvo kolo prvenstva Plivačkog saveza centralne Srbije, po broju osvojenih medalja, završili na drugom mestu, saopšteno je iz tog kluba.

 

U subotu je održano prvo kolo prvenstva Plivačkog saveza centralne Srbije u Kragujevcu na kome je učestvovalo 20 klubova sa oko 260 plivača. Plivački klub "Valis" je predstavljalo 25 plivača svih uzrasnih kategorija, predvođenih trenerima Vladimirom Boškovićem i Branislavom Kovačevićem.

 

Titule prvaka Plivačkog saveza centralne Srbije u svojim kategorijama i disciplinama osvojili su Anja Radojević, Maša Cvetković, Maša Radojević, Simon Stefanović, Tara Terzić, Nađa Lazarević i ženska juniorska štafeta u disciplini 4x50 metara mešovito.

 

Do srebrnih medalja u svojim kategorijama i disciplinama stigli su Vuk Tešanović, Stevanović Marija, Teodora Ilić i ženska kadetska štafeta u disciplini 4x50 metara mešovito. Do bronze je stigla Nina Pantelić.

"Ako uzmemo u obzir i da je naša ženska pionirska štafeta bila ubedljivo prva, ali zbog tehničke greške diskvalifikovana, što se takođe desilo i Nataliji Kovačević u disciplini 200 metara leđno, možemo da budemo zadovoljni rezultatima. Sledećeg vikenda nas očekuje drugo kolo regionalnog prvenstva, međunarodni miting u Trebinju, ali i nastup Maše Cvetković za reprezentaciju Srbije na Centralno evropskom prvenstvu. Već sada možemo da kažemo da će ovo biti najuspešnija sezona u dvadesetogodišnjoj istoriji kluba, dok sa druge strane sa zebnjom očekujemo jesen zbog problema sa uslovima za treninge, povodom čega ćemo zatražiti pomoć od gradske uprave", kaže predsednik PK Valis Branislav Kovačević.

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 1 dan 2 sati

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara