Plivači Valisa (foto: PK Valis)
Plivači Valisa (foto: PK Valis)
12.10.2021, 09:56

Plivači Valisa i u Leskovcu se okitili medaljama

č: | fb:

Sedam plivača Valisa osvojilo je 14 medalja na međunarodnom plivačkom mitingu "Velika nagrada Leskovca", na kome je učestvovalo 324 plivača iz 22 kluba iz Bugarske, Makedonije i Srbije.

 

Najuspešnija takmičarka valjevskog kluba je bila Maša Radojević sa osvojene tri zlatne, jednom srebrnom i dve bronzane medalje, i to zlatne u disciplinama 50 i 100 metara delfin, 50 metara prsno, drugo mesto je zauzela u disciplini 50 metara leđno, a dve bronze je osvojila u disciplinama 50 i 100 metara slobodno.


Anja Radojević je bila najbrža u svojoj kategoriji u disciplinama 50 i 100 leđno. Tara Terzić je osvojila tri srebrne medalje u disciplinama 50 i 100 metara slobodno i 50 metara leđno, dok se plasirala na treću poziciju u disciplini 100 metara delfin.

 

Andrej Milivojević je stigao do srebra u disciplini 50 metara leđno, dok je Andrijana Marić svoju trku u discipli 100 metara prsno završila na trećem mestu.

 

"Pored veoma teških uslova za rad i mnogo putovanja uspevamo da budemo konkurentni najboljim klubovima u zemlji i okruženju, ovo je zvanično početak nove sezone i zadovoljni smo isplivanim rezultatima, okrećemo se takmičenjima koja nas očekuju već naredna dva vikenda u Kikindi i Zrenjaninu, ali i nastup Maše Cvetković na Komen kupu kao članice reprezentacije Srbije. Nadamo se da će sve ovo što radimo doprineti da inicijativa za gradnju zatvorenog olimpijskog bazena za nekoliko godina bude pretočena u jedan objekat kakav naši sportisti zasližuju", kaže predsednik plivačkog kluba Branislav Kovačević.

 

Aktuelno

Policija (foto: Kolubarske.rs)
Nezvanično Pre 21 sati 6 minuta

Vozač uhvaćen sa 4,53 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija iz Valjeva je sinoć oko 23 časa zaustavila vozača koji je, kako je pokazao alko test, u krvi imao 4,53 promila alkohola. Policiji je rekao da je popio "samo tri piva", ali je...  · 6 komentara

SPREG (Ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Od 4. do 6. aprila u Omni centru 27.03.2024

19. SPREG – “Ovde stvaramo vrednosti”

Sajam privrede zapadne Srbije SPREG, pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti", biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. U dve hale i na otvorenom, na 80 štandova predstaviće se 150...  · 2 komentara