13.09.2014, 20:33

Poraz Ubljana u Kragujevcu

č: | fb:

Jedinstvo je u 5. kolu Srpske lige Zapad poraženo danas od Šumadije u Kragujevcu rezultatom 0:1 (0:0). Domaći su jedini gol postigli u 54. minutu, a strelac je bio Zvezdan Nikolić. Ubljani žale za propuštenim prilikama - njihovi fudbaleri pogodili su prečku (Stojanović) i stativu (Ranković), a promašili su i „zicer“.

Jedinstvo je dobro igralo, potvrdio je za Kolubarske.rs izveštač lokalnog portala Šumadijapres, Milivoje Jovičić. Biva da su Ubljani „platili ceh“ za pobedu FK Budućnost-Krušik pre dve nedelje na Bubnju, kada su domaći igrali, a Valjevci golom Rajevca odneli sva tri boda!

Sutra pre podne (11.00), Budućnost-Krušik igra sa Poletom u Ljubiću, kod Čačka, dok je od 16.00 u Lajkovcu derbi: Železničar-Loznica.

Druga pobeda Radničkog

Valjevski Radnički je zabeležio drugu pobedu u Zonskoj ligi Drina. Strelac pobedonosnog gola iz „mrtvog ugla“ bio je kapiten Nikola Tajdić u 52. minutu igre, pa je Radnički na Petom puku slavio sa 1:0 (0:0).

Mionička Ribnica je igrala 0:0 sa Jedinstvom u Vladimircima, dok je Zadrugar slavio minimalnim rezultatom 1:0 na gostovanju Zlatiboru u Čajetini.Strelac gola za tri boda bio je Avramović.

Sutra je komšijski derbi 5. kola: OFK Osečina-Rađevac (Krupanj). Utakmica se igra u 16.00 sati, kada počinje i meč Brezovica-Borac (Šabac) u istoimenom selu baštovana kod Uba. Brezovčane od prošle subote kao trener vodi Zoran Pantelić, bivši golman i trener Budućnosti, koji je sedeo i na klupi pojedinih valjevskih, ali i klubova u okolini. Na derbiju u Lajkovcu, Brezovica je poražena 0:1 uz podatak da su njeni fudbaleri promašili jedanaesterac u zaustavnom vremenu!

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 11 sati 47 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 14 sati 36 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.