ŽOK Srbijanka 014 - ŽOK Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
ŽOK Srbijanka 014 - ŽOK Valjevo (foto: Đorđe Đoković)
14.09.2014, 16:14

Srbijanka 014 bolja od OK Valjevo

č: | fb:

Novoformirana ženska odbojkaška ekipa Srbijanka 014 pobedila je danas u Kup utakmici ŽOK Valjevo sa 3:0 (25:22, 25:12, 25:23) i plasirala se dalje. Pobednice imaju nekoliko iskusnijih igračica, ton igri davale su Novaković, Kovačević, Živković i Stanojević, pa su funkcionisali servis, blok na mreži, smeč i prijem servisa.

Sve to manjkalo je premladom sastavu ŽOK Valjevo, koji će tek u Prvoj ligi, od 5. oktobra, moći da računa na nekoliko iskusnijih igračica sa nekadašnjim kapitenom Anom Vićentić Čutura na čelu.

Prvi set doneo je ravnopravnu borbu u sjajnoj atmosferi, u sportskoj dvorani na Studentu. U drugom, Srbijanka 014 bila je superiorna u svim elementima, kao i u dobrom delu trećeg seta. „Valjevke“ su se u finišu konačno „probudile“, pa su smanjile rezultat na 22:23, potom i na 23:24, ali su dva aut-servisa donele zaslužen trijumf Srbijanki 014.

Odbojkašice ŽOK Valjevo u napadu

Odbojkašice ŽOK Valjevo u napadu (Foto: Đorđe Đoković)

Bilo je lepo videti i nadmetanje dva mlada trenera, Danila Pejovića (24) iz ŽOK Valjevo i nešto starijeg Rajka Stojanovića u suprotnom taboru. Obojica, u izjavama za Kolubarske.rs, očekuju bolje igre svojih izabranica oslanjajući se na pomoć iskusnih devojaka, posebno Pejović.

Srbijanka 014: I. Bojičić, Novaković, Srećković, Živković, Kovačević, Nedović, Nenadović, Ilić, Stanojević, Josipović, Janković, Kašiković.

ŽOK Valjevo: Obradinović, Popović, Čelić, Mitrović, Đorđević, B. Bojičić, Ćuk, Perić, Ranković, Radovanović, Molerović.

ŽOK Srbijanka 014 - ŽOK Valjevo

ŽOK Srbijanka 014 - ŽOK Valjevo (Foto: Đorđe Đoković)

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 14 sati 15 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 17 sati 4 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.