Rukomet (foto: Đorđe Đoković)
Rukomet (foto: Đorđe Đoković)
20.09.2014, 21:21

Vrbas prejak za ORK Metalac

č: | fb:

Valjevski rukometaši su na startu Super B lige poraženi u Vrbasu od istoimene domaće ekipe rezultatom 24:33 (11:16). Potvrdilo se ono što se i pretpostavljalo pre utakmice da je domaćin prejak za ORK Metalac. Ovo tim pre što su Valjevci igrali bez novajlije Petra Čuture, a ni trener Slobodan Jokanović, čije je prisustvo veoma bitno za ekipu, nije sedeo na klupi. Ni on, kao ni Čutura, nije imao licencu!

Ipak, Vrbas je u 51. minutu imao samo četiri gola prednosti, a Valjevci su zbog brzopleto prodatih lopti u dva napada zaredom prokockali eventualnu priliku da se konačno približe i zaprete preokretom. U tim trenucima pitanje pobednika definitovno je bilo rešeno, pa se do kraja utakmice samo postavljalo pitanje kojim će rezultatom domaći slaviti.

U 2. kolu, narednog vikenda, ORK Metalac dočekuje Mokru Goru iz Zubinog Potoka sa Kosova, starog znanca iz prošle sezone.

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 6 sati 3 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 8 sati 53 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.