Selekcija Valisa do 12 godina (foto: VK Valis)
Selekcija Valisa do 12 godina (foto: VK Valis)
20.06.2022, 10:16

Selekcija Valisa do 12 godina plasirala se u polufinale Prvenstva Srbije

č: | fb:

Selekcija Vaterpolo kluba Valis do 12 godina (2010. i mlađe) plasirala se u polufinale Prvenstva Srbije.

 

Na sinoć završenom finalnom turniru Prvenstva Srbije Vaterpolo saveza centralne, južne i zapadne Srbije, održanom u SRC Petnica, osvojili su drugo mesto i zajedno sa VK Šabac igraće u polufinalu državnog prvenstva.

 

Valis je u subotu pobedio kragujevački Radnički sa 12:8, da bi u nedelju savladao Šabac 2 sa 12:9 i izgubio od prve ekipe Šapca sa 19:5.

Selekcija Valisa do 12 godina

Selekcija Valisa do 12 godina (Foto: VK Valis)

Sastav Valisa: Milica Pavić, David Dragićević, Lazar Jeremić, Jovan Sakić, Luka Radović, Dobrica Ranković, Viktor Todorović, Đorđe Urošević, Veljko Vesić, David Mladenović, Viktor Savić, Đorđe Petrović, Lazar Madžarević, Nikola Vidaković, Đordje Đurić i Lazar Todorović. Trener: Nikola Goloskoković.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 10 sati 30 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 13 sati 6 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara