Selekcija Valisa do 12 godina (foto: VK Valis)
Selekcija Valisa do 12 godina (foto: VK Valis)
20.06.2022, 10:16

Selekcija Valisa do 12 godina plasirala se u polufinale Prvenstva Srbije

č: | fb:

Selekcija Vaterpolo kluba Valis do 12 godina (2010. i mlađe) plasirala se u polufinale Prvenstva Srbije.

 

Na sinoć završenom finalnom turniru Prvenstva Srbije Vaterpolo saveza centralne, južne i zapadne Srbije, održanom u SRC Petnica, osvojili su drugo mesto i zajedno sa VK Šabac igraće u polufinalu državnog prvenstva.

 

Valis je u subotu pobedio kragujevački Radnički sa 12:8, da bi u nedelju savladao Šabac 2 sa 12:9 i izgubio od prve ekipe Šapca sa 19:5.

Selekcija Valisa do 12 godina

Selekcija Valisa do 12 godina (Foto: VK Valis)

Sastav Valisa: Milica Pavić, David Dragićević, Lazar Jeremić, Jovan Sakić, Luka Radović, Dobrica Ranković, Viktor Todorović, Đorđe Urošević, Veljko Vesić, David Mladenović, Viktor Savić, Đorđe Petrović, Lazar Madžarević, Nikola Vidaković, Đordje Đurić i Lazar Todorović. Trener: Nikola Goloskoković.

Aktuelno

Konferencija za novinare POKS (foto: POKS)
Nezvanično Pre 12 sati 39 minuta

POKS: vanredni lokalni izbori u Osečini i Ljigu

Od opština Kolubarskog okruga vanredni lokalni izbori biće raspisani jedino u Osečini i Ljigu, u Mionici se "vodi borba između dve frakcije SNS", raduje to što će Valjevo imati lokalne izbore u...  · 1 komentar

Vakcinacija (foto: DjordjeDjokovic)
U Domu zdravlja Pre 16 sati

Počela vakcinacija protiv gripa

U Domu zdravlja Valjevo je počela imunizacija protiv sezonskog gripa, koja se sprovoditi radnim danima od 7 do 19 časova u prizemlju Doma zdravlja Valjevo, preko puta glavnog ulaza.