Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
27.09.2014, 17:26

Bez golova u Topoli

č: | fb:

FK Budućnost-Krušik igrao je danas 0:0 protiv Karađorđa u Topoli, u 7. kolu Srpske lige Zapad, pa je, iako jedina neporažena ekipa, Loznici morao da prepusti vođstvo na tabeli jer su „zeleni sa Lagatora“ savladali Jošanicu u Novom Pazaru sa 5:0 (4:0).

Valjevci su, na malom terenu, na kojem je teško razviti igru na koju su navikli trenirajući i igrajući na „Krušikovom“ stadionu, pa i na Pećini, teško dolazili do prilike za gol. Doduše, kapiten Miloš Rašević je u 12. minutu pogodio stativu šutem sa nekoliko metara, okružen domaćim fudbalerima, i to je bilo gotovo sve što je od gostiju viđeno na ovoj utakmici.

Imao je Rašević priliku i u 95. minutu igre, kada je njegov šut iz slobodnog udarca, dosuđenog zbog faula na Živanoviću, koji je danas u veznom redu zamenio prošle subote isključenog Čočovića, završio u „živom zidu“ korpulentnih fudbalera „fenjeraša“ iz Topole.

Budućnost-Krušik sada ima 17 bodova,  bod manje od vodeće Loznice. U 8. kolu, narednog vikenda, Valjevci dočekuju Zvižd iz Kučeva, a onda sledi verovatni rasplet jesenjeg dela srpskoligaškog zapada. Voljom žreba, Budućnost-Krušik gostuje Rudaru u Kostolcu, a potom i u Loznici.

Ubsko Jedinstvo sutra (11.00) igra sa Poletom u Ljubiću, dok lajkovački Železničar sutra (15.30) gostuje u Raški, gde ga dočekuje domaći Bane.

Ribnici bod u Bajinoj Bašti

Mionička Ribnica se vraća nbeporažena iz Bajine Bašte, gde je sa domaćom Slogom igrala 1:1 (0:0). Domaći su poveli u 54. minutu, a gol za Ribnicu postigao je Simić u 75. minutu igre.

Sutra (15.30), OFK Osečina u komšijskom derbiju 7. kola Zonske lige Drina dočekuje valjevski Radnički, Brezovica je domaćin Radničkom iz Klubaca kod Loznice, a lajkovački Zadrugar dočekuje šabački Borac.

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 10 sati 43 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 13 sati 33 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.