Auto škola Žile - pobednik seniori (foto: Slobodan Gligorić)
Auto škola Žile - pobednik seniori (foto: Slobodan Gligorić)
13.01.2023, 10:18

"Auto škola Žile" preokretom do pehara

č: | fb:

Ekipa "Auto škole Žile kraft inženjering" pobednik je Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu pošto je u finalu posle preokreta savladala sastav "Ilija Kop Zoran Baljak" rezultatom 2:1 (0:1). Iako mlade momke iz pobedničkog sastava gotovo niko ni pre početka ni u toku turnira nije ubrajao u favorite hrabrim partijama u završnici uspeli su da nadvise rivale i dođu do nagrade od 300.000 dinara.

 

U velikom finalu protivnik je preko Pešića došao do prednosti, ali je motivisani rival zahvaljujući najpre Petroviću, a zatim i Periću koji je bio siguran sa šest metara posle opravdano dosuđenog penala došao do prednosti. U poslednjih šest minuta napadala je ekipa "Ilija Kop Zoran Baljak" i sa pet igrača u polju, pogađala okvir gola, međutim protivnik je odoleo za veliko slavlje nakon 30 minuta igre.  

 

Treće mesto kod seniora pripalo je sastavu "Damjan Dača Dragojlović", koji je pobedio "Kosjerić" sa 2:0. Golove za ekipu, koja je posle penala poražena u polufinalu upravo od pobednika, postigli su Janković i Mladenović, a najbolji strelac u ovoj kategoriji bio je Lazar Petrašević, adut ekipe "Ilija Kop Zoran Baljak".

Mesara M 014 - pobednik omladinci

Mesara M 014 - pobednik omladinci (Foto: Slobodan Gligorić)

 

Iako su takođe najpre imali gol zaostatka omladinci iz ekipe "Mesara M 014" pobedili su u finalnom susretu ove kategorije "Iliju Kop" sa 4:2 osvojivši tako 50.000 dinara. Treće mesto zauzela je "Vuk igraonica" koja je pobedila "Metalokozmetiku" rezultatom 4:1, a najbolji strelac je član drugoplasiranog tima Kosta Ristivojević.

 

Gold Džim - pobednik kadeti

Gold Džim - pobednik kadeti (Foto: Slobodan Gligorić)

Što se tiče kadeta posle velike borbe ekipa "Gold Džim" slavila je protiv lajkovačkog "Marketa Milićević" sa 3:1, a titulu najboljeg strelca poneo je predvodnik pobedničke ekipe Matija Ašković. Posle maratonske penal serije treća pozicija pripala je "Hidroradu" koji je ukupnim rezultatom 8:7 pobedio sastav "Laza Platani".

 

U kategoriji pionira najuspešnija je bila ekipa "Senjak MDG" koja je u finalu savladala vršnjake iz mioničkog tima "Dunja D" sa 2:1, dok je treću poziciju zauzeo "DSD transport" nadvisivši "Kafe Moskvu Top 6". Kapiten pobedničke ekipe Ognjen Obradović ujedno je bio i najbolji strelac, a efektan gol postigao je i u finalu.

Senjak MDG - pobednik pioniri

Senjak MDG - pobednik pioniri (Foto: Slobodan Gligorić)

Novogodišnji turnir u malom fudbalu u organizaciji Fudbalskog saveza grada Valjeva okupio je 122 ekipe u ukupno deset uzrasnih kategorija.

 

Aktuelno

Gradsko veće (foto: Kolubarske.rs)
Zbog ulaganja u Privrednu zonu Pre 10 minuta

Prvi rebalans budžeta već na početku godine

Prvim rebalansom budžeta Valjeva za 2023. godinu gradska kasa biće "teža" za 326,6 miliona dinara. Novac je neophodan za ulaganje u Privrednu zonu. Korekcija gradske kase rađena je i u februaru...

Prizanje za Mionicu (foto: www.mionica.rs)
U 2022. godini Pre 9 minuta

Priznanje Mionici za unapređenje e-Uprave

Opština Mionica jedna je od najuspešnijih lokalnih samouprava prema ostvarenim rezultatima na polju razvoja eUprve u lokalnoj zajednici u 2022. godini.

Karikatura za Makija (1999.) (foto: Dušan Arsenić)
Ars Vivendi Pre 22 sati 23 minuta

Maki

"Sloboda čoveka nije u tome da može činiti sve što želi, nego u tome da ne mora činiti ono što ne želi",  Žan Žak Ruso.   Znao sam da je teško bolestan, ali, znajući ga, mislio sam – boriće...  · 6 komentara