Auto škola Žile - pobednik seniori (foto: Slobodan Gligorić)
Auto škola Žile - pobednik seniori (foto: Slobodan Gligorić)
13.01.2023, 10:18

"Auto škola Žile" preokretom do pehara

č: | fb:

Ekipa "Auto škole Žile kraft inženjering" pobednik je Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu pošto je u finalu posle preokreta savladala sastav "Ilija Kop Zoran Baljak" rezultatom 2:1 (0:1). Iako mlade momke iz pobedničkog sastava gotovo niko ni pre početka ni u toku turnira nije ubrajao u favorite hrabrim partijama u završnici uspeli su da nadvise rivale i dođu do nagrade od 300.000 dinara.

 

U velikom finalu protivnik je preko Pešića došao do prednosti, ali je motivisani rival zahvaljujući najpre Petroviću, a zatim i Periću koji je bio siguran sa šest metara posle opravdano dosuđenog penala došao do prednosti. U poslednjih šest minuta napadala je ekipa "Ilija Kop Zoran Baljak" i sa pet igrača u polju, pogađala okvir gola, međutim protivnik je odoleo za veliko slavlje nakon 30 minuta igre.  

 

Treće mesto kod seniora pripalo je sastavu "Damjan Dača Dragojlović", koji je pobedio "Kosjerić" sa 2:0. Golove za ekipu, koja je posle penala poražena u polufinalu upravo od pobednika, postigli su Janković i Mladenović, a najbolji strelac u ovoj kategoriji bio je Lazar Petrašević, adut ekipe "Ilija Kop Zoran Baljak".

Mesara M 014 - pobednik omladinci

Mesara M 014 - pobednik omladinci (Foto: Slobodan Gligorić)

 

Iako su takođe najpre imali gol zaostatka omladinci iz ekipe "Mesara M 014" pobedili su u finalnom susretu ove kategorije "Iliju Kop" sa 4:2 osvojivši tako 50.000 dinara. Treće mesto zauzela je "Vuk igraonica" koja je pobedila "Metalokozmetiku" rezultatom 4:1, a najbolji strelac je član drugoplasiranog tima Kosta Ristivojević.

 

Gold Džim - pobednik kadeti

Gold Džim - pobednik kadeti (Foto: Slobodan Gligorić)

Što se tiče kadeta posle velike borbe ekipa "Gold Džim" slavila je protiv lajkovačkog "Marketa Milićević" sa 3:1, a titulu najboljeg strelca poneo je predvodnik pobedničke ekipe Matija Ašković. Posle maratonske penal serije treća pozicija pripala je "Hidroradu" koji je ukupnim rezultatom 8:7 pobedio sastav "Laza Platani".

 

U kategoriji pionira najuspešnija je bila ekipa "Senjak MDG" koja je u finalu savladala vršnjake iz mioničkog tima "Dunja D" sa 2:1, dok je treću poziciju zauzeo "DSD transport" nadvisivši "Kafe Moskvu Top 6". Kapiten pobedničke ekipe Ognjen Obradović ujedno je bio i najbolji strelac, a efektan gol postigao je i u finalu.

Senjak MDG - pobednik pioniri

Senjak MDG - pobednik pioniri (Foto: Slobodan Gligorić)

Novogodišnji turnir u malom fudbalu u organizaciji Fudbalskog saveza grada Valjeva okupio je 122 ekipe u ukupno deset uzrasnih kategorija.

 

Aktuelno

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik 5.05.2024

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića 4.05.2024

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara