Andrej Milivojević  (foto: PK Valis)
Andrej Milivojević (foto: PK Valis)
06.03.2023, 09:56

Plivači Valisa uspešni na mitningu "Sve prolazi Zvezda traje"

č: | fb:

Andrej Milivojević i Maša Radojević, članovi PK Valis, osvojili su šest medalja na međunarodnom plivačkom mitningu "Sve prolazi Zvezda traje", kojim je obeleženo 78 godina od osnivanja plivačkog kliuba "Crvena Zvezda".

 

Na takmičenju, koje je održano u subotu, je učestvovalo 34 kluba iz Bugarske, Bosne i Hercegovine, Mađarske i Srbije sa 550 plivača.

 

Plivački klub "Valis" su predstavljali: Andrej Milivojević, Maša Radojević, Andrijana Marić, Đurđa Jovančić i Lenka Milić, predvođeni trenerom Branislavom Kovačevićem.

 

Najuspešniji takmičar "Valisa" je bio Andrej Milivojević koji je u svojoj kategoriji bio najbrži u disciplini 50 metara slobodno, u disciplini 100 metara slobodno je stigao do srebrne medalje a u disciplini 100 metara leđno je trku završio na trećem mestu.

Maša Radojević

Maša Radojević (Foto: PK Valis)

 

Maša Radojević je osvojila tri srebra u disciplinama: 50 metara slobodno, 100 metara slobodno i 100 metara leđno.

  

Dobre nastupe i nove lične rekorde su ostvarili i Andrijana Marić, Đurđa Jovančić i Lenka Milić.

 

Aktuelno

Selo (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Nadomak Pecke Pre 10 sati 53 minuta

Medvedi poklali ovce na Rožnju

Na Rožnju, jednom od vrhova Sokolskih planina nadomak Pecke, medvedi su upali u štalu Zlatomira Gligorića i zaklali tri ovce, dok su dva jagnjeta nestala, potvrdio je Igor Rabat, doktor...

Policija (foto: kolubarske.rs)
Saopštenje Pre 13 sati 42 minuta

Pojačana kontrola saobraćaja

Saobraćajna policija će 25. aprila do 1. maja realizovati akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine.