VK Valis (foto: Nebojša Bojanić)
VK Valis (foto: Nebojša Bojanić)
15.03.2023, 10:19

Solaris ili Valis pitanje je na koje će se odgovor znati večeras

č: | fb:

VK Valis u sredu, 15.03. od 20 časova u Šibeniku igra revanš utakmicu baraža za plasman u Premijer regionalnu ligu protiv Solarisa.

 
Valjevci su u prvoj utakmici stekli kapital od tri gola prednosti, pa svi sa dosta optimizma očekuju novi sudar sa Šibenčanima, mada samopouzdanje krasi i redove domaćina, koji veruje da će uz pomoć svojih navijača nadoknaditi rezultatski zaostatak.
 
 
Zanimljivo je to da Šibenik još od 1972. godine ima zatvoren bazen, kapaciteta oko 400 mesta, a imajući u vidu da je vaterpolo sport sa velikom tradicijom u ovom gradu, iz kojeg su ponikli nekadašnji asovi poput Perice Bukića i Renata Vrbičića, očekuje se da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta, odnosno da će Solaris bodriti i lokalna navijačka grupa.

(Foto: Nebojša Bojanić)

  

Valjevci su smešteni u izvanrednim uslovima hotela "Imperijal" u Vodicama, lep i sunčan dan proveli su u ovom turističkom mestu, za koje važi da proporcijalno broju stanovnika ima najviše turista u letnjoj sezoni, bez ikakvog obezbeđenja i u srdačnom ophođenju malobrojnih meštana i osoblja hotela, da bi u večernjim satima odradili prvi od dva planirana treninga pre utakmice.
 
 
Atmosfera u redovima Valisa je odlična, svi igrači su zdravi i spremni da daju svoj maksimum, a iz stručnog štaba poručuju da će u meč ući kao da ne postoji prednost iz prvog susreta, sa namerom da trijumfuju i u Šibeniku.
 
 
Inače, ovaj grad od oko 30.000 stanovnika je iznedrio i mnoge druge poznate sportiste i javne ličnosti, od kojih ćemo pomenuti samo Dražena i Aleksandra Petrovića, Daniru Nakić, Špiru Guberinu, Mišu Kovača i Arsena Dedića, a po izboru engleskog "Gardijana" 2018. godine proglašen je za najpoželjnije mesto za život u južnoj Evropi.
 
 
Solaris ili Valis pitanje je na koje će se odgovor znati u večernjim satima, a mi priželjkujemo da to budu "vidre" iz Valjeva, koje bi na taj način ostvarile najveći uspeh u istoriji, u godini u kojoj obeležavaju jubilarni 30-i rođendan.
 
 
Povratak u Valjevo očekuje se u četvrtak u jutarnjim satima.

Aktuelno

Digitalni mamograf (ilustracija) (foto: Kolubarske.rs)
Značaj preventivnih pregleda Pre 1 sati 56 minuta

Nаciоnаlni dаn bоrbе prоtiv rака dојке

U Opštoj bolnici Valjevo, analize pokazuju da je kod žena najveća brojnost oboljevanja od karcinoma dojke, u 2022. godini bilo je 111 obolelih, a u 2019. novootkrivenih slučajeva bilo je 101,...

Prostorije SNS u Valjevu (foto: Kolubarske.rs)
Oglasili se potpredsednici GrO SNS, ali ne i predsednik Pre 1 dan 2 sati

Da li orkestar zvuči raštimovano?

U danu kada se obeležava Dan Valjeva, saopštenjem za javnost oglasilo se troje potpredsednika valjevskih naprednjaka, ali ne i predsednik. U saopštenju navode rezultate SNS u Valjevu i kritikuju...  · 12 komentara