VK Valis (foto: Nebojša Bojanić)
VK Valis (foto: Nebojša Bojanić)
16.03.2023, 09:48

Vaterpolisti Valisa izgubili od Solarisa

č: | fb:

Vaterpolisti Valisa nisu sačuvali prednost od tri gola iz prvog susreta doigravanja za učešće u elitnom regionalnom društvu. U Valjevu je bilo 13:10 za Valis, a u revanšu, u Šibeniku, Solaris je slavio sa 12:8 (3:1, 2:3, 3:0, 4:4), piše Sport klub.

 

Na taj način Valjevci će i iduće sezone biti učesnici A1 lige dok je sastav iz Šibenika sačuvao mesto u elitnom društvu.

 

Strelci za Solaris su bili: Burburan tri, Butić i Penava dva, Erak, Kadmenović, Kreković, Sirovec i Šparada po jedan, a za Valis su golove postigli: Radanović četiri, Arsenović, Baucalo, Šofranac i Nikolov po jedan

 

Valis se držao u prve dve četvrtine posle kojih je gubio 5:4. U nastavku je usledila serija golova domačih koji su vodili i 10:5. Loš igrač više je Valis koštao uspeha. Odlični Radanović je 2,09 pre kraja smanjio na 11:8.

 

Šparada je u narednom napadu iskoristio igrača više, a uzaludni su bili pokušaju Baucala dva puta da vrati svoj tim u igru, prenosi Sport klub.

Aktuelno

Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 3 sati 13 minuta

Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke "Gradac"

Zbog održavanja krosa "U trci za zdravlje – budimo brži", odnosno tradicionalne 22. atletske trke "Gradac", u subotu 27. aprila od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u...