PK Valis u Kikindi (foto: PK Valis)
PK Valis u Kikindi (foto: PK Valis)
03.04.2023, 10:39

Sedam medalja za plivače Valisa

č: | fb:
Plavači valjevskog Valisa osvojili su sedam medalja na plivačkom miting "Kup Banata", održan ovog vikenda u Kikindi. Na ovom tekmičenju učestvovalo je 309 plivača iz 21 kluba.
 
 
Plivački klub Valis su predstavljali: Andrej Milivojević, Maša Radojević, Andrijana Marić, Ana Jevtić, Sofija Prostran, Đurđa Jovančić i Emilija Krstajić, predvođeni treunerom Branislavom Kovačevićem.
 
 
Najuspešniji je bio Andrej Milivojević, koji je bio najbrži u svojoj kategoriji u disciplini 50 metara slobodno, u disciplini 200 metara mešovito je stigao do druge pozicije. Maša Radojević je osvojila dve srebrne medalje u disciplinama 50 metara slobodno i 200 metara mešovito, dok je u disciplini 100 metara slobodno stigla do bronze. Andrijana Marić je osvojila srebro u disciplini 100 metara leđno, ženska štafeta u disciplini 4x50 metara mešovito u sastavu: Marić, Radojević, Prostran, Jevtić je završila trku na trećoj poziciji.

Aktuelno

Ujedinjeno Valjevo može (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 - Saopštenje 29.04.2024

Ruska manjinska lista – bez Rusa na listi

Saopštenjem za javnost se oglasila koalicija "Ujedinjeno Valjevo može" povodom predaje izborne liste ruske nacionalne manjine za lokalne izbore u Valjevu. "Na toj listi ima Rusa isto koliko ima i...  · 12 komentara

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 29.04.2024

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...  · 5 komentara