PK Valis u Kikindi (foto: PK Valis)
PK Valis u Kikindi (foto: PK Valis)
03.04.2023, 10:39

Sedam medalja za plivače Valisa

č: | fb:
Plavači valjevskog Valisa osvojili su sedam medalja na plivačkom miting "Kup Banata", održan ovog vikenda u Kikindi. Na ovom tekmičenju učestvovalo je 309 plivača iz 21 kluba.
 
 
Plivački klub Valis su predstavljali: Andrej Milivojević, Maša Radojević, Andrijana Marić, Ana Jevtić, Sofija Prostran, Đurđa Jovančić i Emilija Krstajić, predvođeni treunerom Branislavom Kovačevićem.
 
 
Najuspešniji je bio Andrej Milivojević, koji je bio najbrži u svojoj kategoriji u disciplini 50 metara slobodno, u disciplini 200 metara mešovito je stigao do druge pozicije. Maša Radojević je osvojila dve srebrne medalje u disciplinama 50 metara slobodno i 200 metara mešovito, dok je u disciplini 100 metara slobodno stigla do bronze. Andrijana Marić je osvojila srebro u disciplini 100 metara leđno, ženska štafeta u disciplini 4x50 metara mešovito u sastavu: Marić, Radojević, Prostran, Jevtić je završila trku na trećoj poziciji.

Aktuelno

Svečano otvaranje (foto: www.leparecvaljeva)
Valjevo Pre 9 sati 42 minuta

Svečano otvoren Gerontološki centar

Gerontološki centar u Valjevu juče je svečano otvorio premijer Vlade Srbije Miloš Vučević, a zvanično otvaranje i prijem prvih korisnika biće početkom juna. Gerontološki centar ima kapacitet 100...  · 4 komentara

Izbori (ilustracija Dušan Arsenić) (foto: )
GIK utvrdio zbirnu listu Pre 16 sati 58 minuta

Na izborima u Valjevu šest izbornih lista

Gradska izborna komisija (GIK) Valjeva usvojila je zbirnu izbornu listu sa šest prethodno proglašenih za izbore za odbornike Skupštine grada. Na zbirnoj izbornoj listi nema "Pokreta sad".  · 4 komentara