PK Valis u Kikindi (foto: PK Valis)
PK Valis u Kikindi (foto: PK Valis)
03.04.2023, 10:39

Sedam medalja za plivače Valisa

č: | fb:
Plavači valjevskog Valisa osvojili su sedam medalja na plivačkom miting "Kup Banata", održan ovog vikenda u Kikindi. Na ovom tekmičenju učestvovalo je 309 plivača iz 21 kluba.
 
 
Plivački klub Valis su predstavljali: Andrej Milivojević, Maša Radojević, Andrijana Marić, Ana Jevtić, Sofija Prostran, Đurđa Jovančić i Emilija Krstajić, predvođeni treunerom Branislavom Kovačevićem.
 
 
Najuspešniji je bio Andrej Milivojević, koji je bio najbrži u svojoj kategoriji u disciplini 50 metara slobodno, u disciplini 200 metara mešovito je stigao do druge pozicije. Maša Radojević je osvojila dve srebrne medalje u disciplinama 50 metara slobodno i 200 metara mešovito, dok je u disciplini 100 metara slobodno stigla do bronze. Andrijana Marić je osvojila srebro u disciplini 100 metara leđno, ženska štafeta u disciplini 4x50 metara mešovito u sastavu: Marić, Radojević, Prostran, Jevtić je završila trku na trećoj poziciji.

Aktuelno

Suzana Radovanović Perić i Bojana Perić (foto: )
PR Pre 12 sati 40 minuta

Kupovina uz note učenika muzičke škole

"Note nama vredne", naziv je projekta koji će tokom decembra realizovati kompanija "Europrom" i muzičke škola "Živorad Grbić". Snimci nastupa učenika muzičke škole biće emitovani u dva supermarketa...

Devojke sa Štranda (foto: )
Na Pokrajinskoj smotri likovnih stvaralaca amatera Pre 15 sati 7 minuta

Tamnavac Dragoljub Trindić najbolji slikar Vojvodine

Na nedavno održanoj Pokrajinskoj smotri likovnih stvaralaca amatera Vojvodine, 24. po redu, prvu nagradu osvojila je slika "Devojke sa Štranda" autora Dragoljuba Trindića rodom iz ubskog sela Čučuge.