PK Valis u Kikindi (foto: PK Valis)
PK Valis u Kikindi (foto: PK Valis)
03.04.2023, 10:39

Sedam medalja za plivače Valisa

č: | fb:
Plavači valjevskog Valisa osvojili su sedam medalja na plivačkom miting "Kup Banata", održan ovog vikenda u Kikindi. Na ovom tekmičenju učestvovalo je 309 plivača iz 21 kluba.
 
 
Plivački klub Valis su predstavljali: Andrej Milivojević, Maša Radojević, Andrijana Marić, Ana Jevtić, Sofija Prostran, Đurđa Jovančić i Emilija Krstajić, predvođeni treunerom Branislavom Kovačevićem.
 
 
Najuspešniji je bio Andrej Milivojević, koji je bio najbrži u svojoj kategoriji u disciplini 50 metara slobodno, u disciplini 200 metara mešovito je stigao do druge pozicije. Maša Radojević je osvojila dve srebrne medalje u disciplinama 50 metara slobodno i 200 metara mešovito, dok je u disciplini 100 metara slobodno stigla do bronze. Andrijana Marić je osvojila srebro u disciplini 100 metara leđno, ženska štafeta u disciplini 4x50 metara mešovito u sastavu: Marić, Radojević, Prostran, Jevtić je završila trku na trećoj poziciji.

Aktuelno

Čačanska opozicija (foto: Zajednički glas - Epicentar press)
Glas naroda Pre 15 sati 17 minuta

Da li u Srbiji postoji opozicija? (VIDEO)

Umesto da opozicija bude "zadovoljna, jednoglasna i prione na pripreme za predstojeće izborne aktivnosti", kao grom iz vedra neba (ili ne baš) odjeknula je vest da su se u redovima opozicionih...

POKS (logo) (foto: )
Saopštenje Pre 17 sati 54 minuta

Valjevski odbor POKS izlazi na izbore

Gradski odbor Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) je jednoglasno usvojio predlog da POKS Valjevo izlazi na izbore, saopštila je ova politička organizacija.  · 5 komentara