Selekcije Tesnjara (foto: Slobodan Gligorić)
Selekcije Tesnjara (foto: Slobodan Gligorić)
10.01.2024, 10:15

Poznati prvi pobednici

č: | fb:

Dečaci Senjaka, Radničkog i Tešnjara osvojili su po jedan pehar u uvodnim finalima Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu pošto su slavili u interesantnim susretima igranim u sredu u kategorijama petlića i poletaraca.

 

U uvodnom meču za prvu poziciju na ovogodišnjem događaju u kategoriji dečaka rođenih 2012. godine "Senjak Velma S Kazandžija Grujić" bio je bolji od vršnjaka iz "Radničkog TVB Tim tehnički pregled" rezultatom 2:0. Nešto kasnije do prvog pehara stigla je i selekcija narandžasto – plavih (dečaci rođeni 2014. godine), "Radnički Inko" je golom u ranoj fazi meča bio bolji od sastava "Tešnjar Var sloj 014" sa 1:0. U poslednjem finalu večeri slavio je "Tešnjar AS Neks 83" takođe minimalnim rezultatom nad ekipom "Senjak 3 autoprevoznik Savić".

 

Organizator turnira odlučio je da medaljama nagradi i četvrtoplasirane ekipe, pa je publika na kraju ispratila učesnike kojima će i ovaj turnir sigurno biti lepa uspomena iz detinjstva.

Selekcije Senjaka

Selekcije Senjaka (Foto: Slobodan Gligorić)

Što se tiče pojedinačnih nagrada u najmlađoj kategoriji (2014. godište) golgeterski je bio raspoložen Aleksej Ranković iz ekipe Radničkog sa čak devet pogodaka; Filip Marković (Radnički 365) izdvojio se u konkurenciji učesnika rođenih 2013. godine sa sedam golova; dok je član ekipe Senjaka 1 Nikola Bogdanović u trećoj kategoriji (2012. godište) turnir okončao sa osam pogodaka. Pored njih i ostali najbolji strelci u mlađim kategorijama biće nagrađeni vaučerima za kupovinu sportske opreme. 

Selekcije Radnickog

Selekcije Radnickog (Foto: Slobodan Gligorić)

 

Program u sredu obeležiće susreti osmine finala u seniorskoj kategoriji. Počev od 15 časova za plasman među osam najuspešnijih ekipa boriće se ekipe koje su najviše pokazale nakon grupne faze, a nema dileme da nas do kraja čeka mnogo uzbuđenja zbog nešto većeg broja kvalitetnih sastava u odnosu na ranije godine. Parovi osmine finala su:

 

Standard – Šone i Draja

Braća Nedić – Kosjerić 

Ilija Kop Zoran Baljak - Ukopnici Valjevo Lavovi Ljig,

365 Grin gras - Čivijaši,

Auto plac DM - Najt klub Lazarevac,

Nema šanse - Ognjen Pejić,

Tradicija In - Fleš

Kafe Kod Keve - Modus gradnja iz Obrenovca.

 

Za četvrtak su zakazana finala u kategorijama dečaka rođenih 2011, 2015. i 2016. godine, dok će u petak biti poznate najuspešnije ekipe kod pionira, kadeta, omladinaca i seniora. 

Aktuelno

Porušen objekat u Tešnjaru (foto: Inspekcija)
Tokom prepodneva Pre 42 minuta

Inspekcija zatvorila nelegalno gradilište u Tešnjaru

U Tešnjaru, koji je proglašen za spomenik kulture od izuzetnog značaja, nelegalno je porušena istorijska građevina i započeta izgradnja spratnog objekta. Prepodne je gradilište zatvoreno i naložena...

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 6 sati 5 minuta

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 6 sati 6 minuta

Uhapšen osumnjičeni za krađu

Valjevska policija uhapsila je mladića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i teška krađa u pokušaju. On je pozvonio na vrata jednog stana u kome je bilo dete i...

Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 16 sati 27 minuta

Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke "Gradac"

Zbog održavanja krosa "U trci za zdravlje – budimo brži", odnosno tradicionalne 22. atletske trke "Gradac", u subotu 27. aprila od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u...