Selekcije Tesnjara (foto: Slobodan Gligorić)
Selekcije Tesnjara (foto: Slobodan Gligorić)
10.01.2024, 10:15

Poznati prvi pobednici

č: | fb:

Dečaci Senjaka, Radničkog i Tešnjara osvojili su po jedan pehar u uvodnim finalima Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu pošto su slavili u interesantnim susretima igranim u sredu u kategorijama petlića i poletaraca.

 

U uvodnom meču za prvu poziciju na ovogodišnjem događaju u kategoriji dečaka rođenih 2012. godine "Senjak Velma S Kazandžija Grujić" bio je bolji od vršnjaka iz "Radničkog TVB Tim tehnički pregled" rezultatom 2:0. Nešto kasnije do prvog pehara stigla je i selekcija narandžasto – plavih (dečaci rođeni 2014. godine), "Radnički Inko" je golom u ranoj fazi meča bio bolji od sastava "Tešnjar Var sloj 014" sa 1:0. U poslednjem finalu večeri slavio je "Tešnjar AS Neks 83" takođe minimalnim rezultatom nad ekipom "Senjak 3 autoprevoznik Savić".

 

Organizator turnira odlučio je da medaljama nagradi i četvrtoplasirane ekipe, pa je publika na kraju ispratila učesnike kojima će i ovaj turnir sigurno biti lepa uspomena iz detinjstva.

Selekcije Senjaka

Selekcije Senjaka (Foto: Slobodan Gligorić)

Što se tiče pojedinačnih nagrada u najmlađoj kategoriji (2014. godište) golgeterski je bio raspoložen Aleksej Ranković iz ekipe Radničkog sa čak devet pogodaka; Filip Marković (Radnički 365) izdvojio se u konkurenciji učesnika rođenih 2013. godine sa sedam golova; dok je član ekipe Senjaka 1 Nikola Bogdanović u trećoj kategoriji (2012. godište) turnir okončao sa osam pogodaka. Pored njih i ostali najbolji strelci u mlađim kategorijama biće nagrađeni vaučerima za kupovinu sportske opreme. 

Selekcije Radnickog

Selekcije Radnickog (Foto: Slobodan Gligorić)

 

Program u sredu obeležiće susreti osmine finala u seniorskoj kategoriji. Počev od 15 časova za plasman među osam najuspešnijih ekipa boriće se ekipe koje su najviše pokazale nakon grupne faze, a nema dileme da nas do kraja čeka mnogo uzbuđenja zbog nešto većeg broja kvalitetnih sastava u odnosu na ranije godine. Parovi osmine finala su:

 

Standard – Šone i Draja

Braća Nedić – Kosjerić 

Ilija Kop Zoran Baljak - Ukopnici Valjevo Lavovi Ljig,

365 Grin gras - Čivijaši,

Auto plac DM - Najt klub Lazarevac,

Nema šanse - Ognjen Pejić,

Tradicija In - Fleš

Kafe Kod Keve - Modus gradnja iz Obrenovca.

 

Za četvrtak su zakazana finala u kategorijama dečaka rođenih 2011, 2015. i 2016. godine, dok će u petak biti poznate najuspešnije ekipe kod pionira, kadeta, omladinaca i seniora. 

Aktuelno

Radovi Ključka vrela (foto: www.mionica.ra)
Iz oblasti vodosnabdevanja Mionici Pre 5 sati 8 minuta

Ključka vrela jedan od najvećih projekata

Projekat izgradnje vodovodnog sistema Ključka vrela u selu Ključ, kojim će biti rešen višedecenijski problem vodosnabdevanja u 12 sela, jedan od najvećih iz oblati vodosnabdevanja koji je ikada...

Izbori 2023 (foto: Kolubarske.rs)
Direktnije i preciznije Pre 6 sati 24 minuta

Crta o izveštaju ODIHR-a: Loša ocena izbora u Srbiji

Finalni izveštaj ODIHR-a o parlamentarnim izborima koji su u Srbiji održani 17. decembra potvrđuje ključne nalaze Crte i jasno ocenjuje da je pravo građana na slobodne i poštene izbore ozbiljno...

Dom vojske (foto: Kolubarske.rs)
Projekti, ali ne i radovi Pre 1 dan 8 sati

Planovi gradske vlasti bez cilja

U planu javnih nabavki je projekat Doma vojske, novog gradskog trga, nove ulice do Petog puka... Šta će od toga biti realizovano, pitali smo, a odgovor je u stilu biće kada bude jer će vlast „svaki...  · 3 komentara