Auto plac DM - seniori (foto: Slobodan Gligorić)
Auto plac DM - seniori (foto: Slobodan Gligorić)
13.01.2024, 12:32

Pehar Auto placu DM

č: | fb:

Ekipa Auto plac DM pobednik je Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu pošto je u finalu savladala sastav 365 Grin Gras rezultatom 6:3 (4:2). Igrači u žutim dresovima zasluženo su stigli do pehara i novčane nagrade od 600.000 dinara jer su predvođeni legendama srpskog futsala najviše pokazali u grupi, ali i završnici turnira.

 

Iako je protivnik preko Vesića u ranoj fazi meča stigao do prednosti, nastavak susreta u potpunosti je pripao osvajaču pehara, koji je uglavnom igrao sa pet igrača u polju. Najpre je Predrag Rajić sa dva pogotka doneo preokret da bi tandem Petrašević – Pešić u nastavku dotukao rivala za rutinski trijumf. Upravo je Valjevac Petrašević bio i najbolji strelac u kategoriji u kojoj je konkurencija bila znatno jača u odnosu na ranije godine, čemu je kumovao znatno veći nagradni fond. Pored igrača na slici, dres prvoplasirane ekipe u ranijim mečevima nosili su Marko Perić i Aleksandar Pavlović, dobro poznata imena u svetu srpskog futsala. 

 

Treće mesto zauzela je ekipa Tradicija In savladavši posle boljeg izvođenja penala Кosjerić ukupnim rezultatom 3:1. Sigurni sa šest metara bili su Ristovski i Starčević, dok je sa druge strane golman Ranković pročitao Кosjerce. Zanimljivo je to da je Tradicija In u polufinalu poražena od pobednika turnira minimalnim rezultatom, a sigurno će pamtiti propuštene prilike za poravnanje i dodatnu neizvesnost. 

 

Poslednjeg dana igrana su i finala u kategorijama omladinaca, kadeta i pionira. Lajkovački sastav Market Milićević je posle boljeg izvođenja penala pobedio Mesaru M 014 ukupnim rezultatom 3:1, a kroz ceo turnir predvodio ih je golgeterski raspoloženi Vukašin Radosavljević.

Huligani kvaka - kadeti

Huligani kvaka - kadeti (Foto: Slobodan Gligorić)

U burnom kadetskom finalu sastav Huligani kvaka bio je bolji od Кolubare sa 4:0, a najbolji strelac u ovoj uzrasnoj kategoriji bio je Mateja Pavić (Standard 015). Što se tiče pionira ekipa Bodža savladala je u finalu ljiški Omladinac rezultatom 2:0, a golgeterski se istakao član pobedničkog tima Ognjen Perić.

Bodža - pioniri

Bodža - pioniri (Foto: Slobodan Gligorić)

Finalno veče obeležio je i revijalni susret dečaka Budućnost Кrušika i Osečiner ođenih 2018. godine, koji su ispraćeni gromoglasnim aplauzom. Pored nastupa odnosno vredne uspomene sigurno će sačuvati i medalje dobijene po završetku meča.

 

 

 

 

 

 

 

Aktuelno

Bez kraja - Ilustracija Dušan Arsenić (foto: )
Bez kraja Pre 3 sati 50 minuta

Kakav je to svet, bez "srpskog sveta"?

Nagoveštaji raspada SFRJ, ni kad je postao veoma verovatan, u Srbiji nisu uzimani ozbiljno. Bori Čorbi su omogućili hit: "Hoće da se otcepe, bečki konjušari!", a "običnom svetu" samozadovoljno:...

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 3 sati 51 minuta

Uhapšen osumnjičeni za krađu

Valjevska policija uhapsila je mladića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo i teška krađa u pokušaju. On je pozvonio na vrata jednog stana u kome je bilo dete i...

Ulica Prva brazda (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 14 sati 12 minuta

Privremeni režim saobraćaja zbog atletske trke "Gradac"

Zbog održavanja krosa "U trci za zdravlje – budimo brži", odnosno tradicionalne 22. atletske trke "Gradac", u subotu 27. aprila od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u...