Auto plac DM - seniori (foto: Slobodan Gligorić)
Auto plac DM - seniori (foto: Slobodan Gligorić)
13.01.2024, 12:32

Pehar Auto placu DM

č: | fb:

Ekipa Auto plac DM pobednik je Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu pošto je u finalu savladala sastav 365 Grin Gras rezultatom 6:3 (4:2). Igrači u žutim dresovima zasluženo su stigli do pehara i novčane nagrade od 600.000 dinara jer su predvođeni legendama srpskog futsala najviše pokazali u grupi, ali i završnici turnira.

 

Iako je protivnik preko Vesića u ranoj fazi meča stigao do prednosti, nastavak susreta u potpunosti je pripao osvajaču pehara, koji je uglavnom igrao sa pet igrača u polju. Najpre je Predrag Rajić sa dva pogotka doneo preokret da bi tandem Petrašević – Pešić u nastavku dotukao rivala za rutinski trijumf. Upravo je Valjevac Petrašević bio i najbolji strelac u kategoriji u kojoj je konkurencija bila znatno jača u odnosu na ranije godine, čemu je kumovao znatno veći nagradni fond. Pored igrača na slici, dres prvoplasirane ekipe u ranijim mečevima nosili su Marko Perić i Aleksandar Pavlović, dobro poznata imena u svetu srpskog futsala. 

 

Treće mesto zauzela je ekipa Tradicija In savladavši posle boljeg izvođenja penala Кosjerić ukupnim rezultatom 3:1. Sigurni sa šest metara bili su Ristovski i Starčević, dok je sa druge strane golman Ranković pročitao Кosjerce. Zanimljivo je to da je Tradicija In u polufinalu poražena od pobednika turnira minimalnim rezultatom, a sigurno će pamtiti propuštene prilike za poravnanje i dodatnu neizvesnost. 

 

Poslednjeg dana igrana su i finala u kategorijama omladinaca, kadeta i pionira. Lajkovački sastav Market Milićević je posle boljeg izvođenja penala pobedio Mesaru M 014 ukupnim rezultatom 3:1, a kroz ceo turnir predvodio ih je golgeterski raspoloženi Vukašin Radosavljević.

Huligani kvaka - kadeti

Huligani kvaka - kadeti (Foto: Slobodan Gligorić)

U burnom kadetskom finalu sastav Huligani kvaka bio je bolji od Кolubare sa 4:0, a najbolji strelac u ovoj uzrasnoj kategoriji bio je Mateja Pavić (Standard 015). Što se tiče pionira ekipa Bodža savladala je u finalu ljiški Omladinac rezultatom 2:0, a golgeterski se istakao član pobedničkog tima Ognjen Perić.

Bodža - pioniri

Bodža - pioniri (Foto: Slobodan Gligorić)

Finalno veče obeležio je i revijalni susret dečaka Budućnost Кrušika i Osečiner ođenih 2018. godine, koji su ispraćeni gromoglasnim aplauzom. Pored nastupa odnosno vredne uspomene sigurno će sačuvati i medalje dobijene po završetku meča.

 

 

 

 

 

 

 

Aktuelno

Slobodan Gvozdenović (foto: Kolubarske.rs)
Bez kraja Pre 20 sati 13 minuta

Što dolikuje volu, ne dolikuje Jupiteru!

Ocenjivanje načina na koji se u skupštinama vode sednice, sastavni je deo ocenjivanja sednica i parlamentarizma uopšte. U tom smislu ni prvo vođenje sednice naše gradske Skupštine, ne zaslužuje...  · 9 komentara

 (foto: )
Otvoren do 1. septembra Pre 17 sati 45 minuta

Konkurs za književnu nagradu "Radovan Beli Marković"

Biblioteka "Radovan Beli Marković" iz Lajkovca raspisala je početkom jula Konkurs za književnu nagradu za roman ili knjigu pripovedaka (priča) objavljene na srpskom jeziku u prošloj ili ovoj...