Auto plac DM - seniori (foto: Slobodan Gligorić)
Auto plac DM - seniori (foto: Slobodan Gligorić)
13.01.2024, 12:32

Pehar Auto placu DM

č: | fb:

Ekipa Auto plac DM pobednik je Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu pošto je u finalu savladala sastav 365 Grin Gras rezultatom 6:3 (4:2). Igrači u žutim dresovima zasluženo su stigli do pehara i novčane nagrade od 600.000 dinara jer su predvođeni legendama srpskog futsala najviše pokazali u grupi, ali i završnici turnira.

 

Iako je protivnik preko Vesića u ranoj fazi meča stigao do prednosti, nastavak susreta u potpunosti je pripao osvajaču pehara, koji je uglavnom igrao sa pet igrača u polju. Najpre je Predrag Rajić sa dva pogotka doneo preokret da bi tandem Petrašević – Pešić u nastavku dotukao rivala za rutinski trijumf. Upravo je Valjevac Petrašević bio i najbolji strelac u kategoriji u kojoj je konkurencija bila znatno jača u odnosu na ranije godine, čemu je kumovao znatno veći nagradni fond. Pored igrača na slici, dres prvoplasirane ekipe u ranijim mečevima nosili su Marko Perić i Aleksandar Pavlović, dobro poznata imena u svetu srpskog futsala. 

 

Treće mesto zauzela je ekipa Tradicija In savladavši posle boljeg izvođenja penala Кosjerić ukupnim rezultatom 3:1. Sigurni sa šest metara bili su Ristovski i Starčević, dok je sa druge strane golman Ranković pročitao Кosjerce. Zanimljivo je to da je Tradicija In u polufinalu poražena od pobednika turnira minimalnim rezultatom, a sigurno će pamtiti propuštene prilike za poravnanje i dodatnu neizvesnost. 

 

Poslednjeg dana igrana su i finala u kategorijama omladinaca, kadeta i pionira. Lajkovački sastav Market Milićević je posle boljeg izvođenja penala pobedio Mesaru M 014 ukupnim rezultatom 3:1, a kroz ceo turnir predvodio ih je golgeterski raspoloženi Vukašin Radosavljević.

Huligani kvaka - kadeti

Huligani kvaka - kadeti (Foto: Slobodan Gligorić)

U burnom kadetskom finalu sastav Huligani kvaka bio je bolji od Кolubare sa 4:0, a najbolji strelac u ovoj uzrasnoj kategoriji bio je Mateja Pavić (Standard 015). Što se tiče pionira ekipa Bodža savladala je u finalu ljiški Omladinac rezultatom 2:0, a golgeterski se istakao član pobedničkog tima Ognjen Perić.

Bodža - pioniri

Bodža - pioniri (Foto: Slobodan Gligorić)

Finalno veče obeležio je i revijalni susret dečaka Budućnost Кrušika i Osečiner ođenih 2018. godine, koji su ispraćeni gromoglasnim aplauzom. Pored nastupa odnosno vredne uspomene sigurno će sačuvati i medalje dobijene po završetku meča.

 

 

 

 

 

 

 

Aktuelno

Radovi Ključka vrela (foto: www.mionica.ra)
Iz oblasti vodosnabdevanja Mionici Pre 6 sati 40 minuta

Ključka vrela jedan od najvećih projekata

Projekat izgradnje vodovodnog sistema Ključka vrela u selu Ključ, kojim će biti rešen višedecenijski problem vodosnabdevanja u 12 sela, jedan od najvećih iz oblati vodosnabdevanja koji je ikada...

Izbori 2023 (foto: Kolubarske.rs)
Direktnije i preciznije Pre 7 sati 56 minuta

Crta o izveštaju ODIHR-a: Loša ocena izbora u Srbiji

Finalni izveštaj ODIHR-a o parlamentarnim izborima koji su u Srbiji održani 17. decembra potvrđuje ključne nalaze Crte i jasno ocenjuje da je pravo građana na slobodne i poštene izbore ozbiljno...

Dom vojske (foto: Kolubarske.rs)
Projekti, ali ne i radovi Pre 1 dan 9 sati

Planovi gradske vlasti bez cilja

U planu javnih nabavki je projekat Doma vojske, novog gradskog trga, nove ulice do Petog puka... Šta će od toga biti realizovano, pitali smo, a odgovor je u stilu biće kada bude jer će vlast „svaki...  · 3 komentara