Rukomet (foto: Đorđe Đoković)
Rukomet (foto: Đorđe Đoković)
11.10.2014, 20:23

Prva pobeda u gostima

č: | fb:

ORK Metalac je večeras pobedio PKB u Padinskoj Skeli, kod Beograda, sa 26:24 (16:11) i na taj način osvojio prve bodove u gostima, u 4. kolu Super B lige. Zaliha od pet golova prednosti iz prvih 30 minuta igre ipak je bila dovoljna za dragocene bodove.

Kažemo ipak jer su valjevski rikometaši posle odličnog prvog dela nastavili slabo i dozvolili domaćinu da se „vrati u život“, Štaviše, ostali su sa tri igrača u polju, pa je PKB u 50. minutu smanjio na dva razlike, a potom, opet zbog grubih grešaka ORK Metalca, jedini put poveo sa 23:22. Srećom, u finišu, Valjevci su bili na visini zadatka i serijom 4:1 osvojili zlata vredne bodove. Ne treba, naime, zaboraviti da iz ovog ranga na kraju sezone 2014/2015. ispadaju četiri ekipe!

Strelci za ORK Metalac večeras su bili: Mucić 7, Andrejević 4, Radojičić, N. Jokanović, Ranković, Čutura i Jovanović po 3. Sedmerci – ORK 3 (3), PKB 5 (3). Isključenja – ORK 10 minuta, PKB 4 minuta.

U 5. kolu (nedelja, 19. oktobra, u 18.00 sati), ORK Metalac dočekuje Crvenku. Trener Slobodan Jokanović nada se da će njegova ekipa biti domaćin u Valjevu, bez obzira na radove u Hali sportova, jer joj je pobeda neophodna kako bi „overila večerašnji brejk“.

Aktuelno

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 4 sati 28 minuta

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 1 komentar