Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
12.10.2014, 19:12

Dvostruki uspeh Lajkovčana

č: | fb:

Obe ekipe iz Lajkovca danas su pobedile – srpskoligaš Železničar je u Požegi dobio Slogu sa 3:1 (1:1), a “zonaš” Zadrugar kao domaćin Radnički iz Klubaca, kod Loznice, sa 1.0 (1.0).

Golove za Želju postigli su Sofronić u 43, Paunović u 55. i Ristić u 89. minutu, dok je Plazinić u 18. bio strelac za Slogu. Bila je to prava prvenstvena utakmica, borbena sa puno lepih golova i rezultatskim preokretom za Lajkovčane.

Strelac gola vrednog tri boda za Zadrugar je Nikolić u 42. minutu igre. OFK Osečina je, takođe u 9. kolu Zonske liga Drina, na svom terenu bila bolja od Sevojna sa 1:0 (0:0), a strelac je bio Gostiljac u 71. minutu.

Na gostovanju u Prijepolju, Radnički sa Petog puka igrao je nerešeno 1:1 protiv Polimlja, dok je Brezovica kao domaćin poražena od Rađevca iz Krupnja rezultatom 0:1 (0:1), posle “izmišljenog” penala, koji je Vasić pretvorio u gol.

Na tabeli Srpske lige Zapad, Železničar je sada na 50 odsto uspešnosti sa 13 osvojenih bodova.

U 10. kolu, narednog vikenda, derbi je utakmica Loznica - Budućnost-Krušik. Jedinstvo dočekuje Zvižd iz Kučeva, a Železničar ekipu Poleta iz Ljubića. Vode Lozničani, koji su danas igrali 0:0 sa Banom u Raški, sa 22 boda, ispred Valjevaca i Ubljana sa po 18, odnosno Kostolčana sa 17 bodova.

Kod „zonaša“, vodi FAP sa 18 bodova, ispred Rađevca sa 17, Radničkog i Zadrugara sa po 16 bodova. OFK Osečina ima 14, Ribnica 9, a Brezovica 7 osvojenih bodova.

U 10. kolu, komšijski derbi je u Mionici: Ribnica-Zadrugar. OFK Osečina dočekuje Jedinstvo iz Vladimiraca, a radnički ekipu Sloge iz Bajine Bašte. Brezovica putuje Slogi u Sjenicu.

 

Aktuelno

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 9 sati 24 minuta

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 1 komentar