Štafeta Valisa  (foto: PK Valis)
Štafeta Valisa (foto: PK Valis)
11.03.2024, 09:52

Valjevski plivači osvojili četiri medalje

č: | fb:

Plivači valjevskog PK Valis osvojili su četiri medalje na međunarodnom plivačkom mitingu "Sve prolazi, Zvezda traje", u organizaciji PK Crvena Zvezda, u konkurenciji 506 plivača iz 30 klubova iz Srbije, Severne Makedonije i Bugarske.

 

Plivački klub Valis je predstavljalo osam plivača.

 

Najuspešniji je bio Andrej Milivojević koji je bio najbrži kadet na takmičenju u konkurenciji 50 kadeta u disciplini 100 metara slobodno i prvi put spustio vreme isplivane deonice ispod jednog minuta, tačnije 59.56 sekundi. U disciplini 100 metara leđno Andrej je stigao do srebra.

 

Maša Radojević je u disciplini 100 metara slobodno osvojila bronzu u konkurenciji 47 kadetkinja. Vuku Tešanoviću je izmakla bronza u disciplini 100 metara slobodno za 17 stotinki i trku je završio na četvrtom mestu.

 

Štafeta Valisa u sastavu: Andrej Milivojević, Ana Jevtić, Đorđe Živković i Maša Radojević je osvojila srebrnu medalju u disciplini 4x50 metra mešovito.

 

 

Aktuelno

Nelegalni objekat na Divčibarama (foto: Kolubarske.rs)
Nelegalni objekat se pojačao baštom Pre 10 sati 38 minuta

Moć investitora ili nemoć Grada?

Umesto da bude uklonjen, prema Rešenju građevinskog inspektora od 17. januara, ugostiteljski objekat u centru Divčibara radi "punom parom" i to pojačan baštom. U Gradskoj upravi pre dva meseca...  · 5 komentara

 (foto: )
Organizator Ujedinjeno Valjevo može Pre 8 sati 34 minuta

Tribina "Za zdrav vazduh i bez rudnika"

Koalicija "Svanuće - Ujedinjeno Valjevo može" organizuje tribinu na temu zaštite životne sredine "Za zdrav vazduh i bez rudnika". Tribina će biti održana u Holu Centra za kulturu u 19 časova.  · 1 komentar