Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
18.10.2014, 09:13

Derbi jeseni u Loznici

č: | fb:

Fudbalski derbi srpskoligaške jeseni Loznica – Budućnost-Krušik igra se danas (14.30) na „Lagatoru“. Domaćin vodi na tabeli i ima četiri boda više od najbližih pratilaca, Valjevaca i Ubljana, što, možda, nagoveštava igru na sve ili ništa tima, koji sa klupe predvodi Slaviša Božičić. „Zeleni“ trenera Dula Obadovića, koji su do sada izgubili samo u Lajkovcu, ali su bili sigurniji na „malim“ utakmicama, igraće „do noge“ čekajući kiks protivnika, koji do sada nije primio gol u gostima. Valjevce muči neefikasnost i činjenica da preko 450 minuta nisu postigli gol iz igre.

U 10. kolu Srpske lige Zapad, Ubljani danas (14.30) dočekuju Zvižd iz Kučeva u prvoj od dve „vezane“ utakmice kod kuće. Svakako da planiraju novo približavanje Lozničanima, moguće preticanje Valjevaca i dodatno „zakuvavanje“ u vrhu tabele.

Želja u Lajkovcu, posle velikih 3:1 protiv Sloge u Požegi, osokoljen sutra (14.30) igra sa Poletom iz Ljubića. Ipak, najteže je dobiti „dobijene“ utakmice, pogotovo kao domaćin!

Mionički derbi „zonaša“

Komšijski derbi 10. kola Zonske lige Drina igra se danas (14.30) u Mionici, gde se sastaju Ribnica, ranjena u Priboju na Limu, i zahuktali lajkovački Zadrugar, koji je u vrhu tabele uz bok sa FAP-om i Rađevcem iz Krupnja.

Radnički na Petom puku dočekuje Slogu iz Bajine Bašte, ubska Brezovica putuje Slogi u Sjenicu, dok OFK Osečina sutra (14.30) gosti Jedinstvo iz Vladimiraca.

Aktuelno

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 17 sati 50 minuta

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 6 komentara