Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
26.10.2014, 16:21

Zadrugaru derbi sa Rađevcem

č: | fb:

Derbi 11. kola Zonske  lige Drina, igran danas u Lajkovcu, dobio je domaći Zadrugar, koji je sa 2:0 (0:0) pobedio Rađevac iz Krupnja. Strelci su bili Marković u 70. i Gavrić u 90. minutu igre. U zanimljivoj igri pobednik je odlučen tek u poslednjih 20 minuta.

Brezovica je kao domaćin pobedila valjevski Radnički sa 1:0, golom kapitena Jokića. Viđen je tvrd fudbal sa tri crvena kartona – dva su dobili domaći fudbaleri, a jedan gosti.

OFK Osečina se i iz Prijepolja vraća neporažena, protiv domaćeg Polimlja bilo je 2:2, a golove su postigli Miok i Mladenović. Od početka prvenstva Osečanci su neporaženi na gostovanjima.

Juče, Ribnica je donela sva tri boda iz Šapca, gde je domaći Borac savladan sa 1:0, golom Simovića u 5. minutu igre.

Na tabeli vodi FAP iz Priboja sa 24 boda, ispred Zadrugara sa 22 boda. OFK Osečina je četrvta sa 18, Radnički šesti sa 16, Ribnica je 13. sa12, a Brezovica je 14. sa11 osvojenih bodova među 16 klubova. 

U 12. kolu, Ribnica dočekuje FAP, OFK Osečina tim Sloge iz Bajine Bašte, a Radnički na Petom puku Zlatibor iz Čajetine. Brezovica gostuje Zlataru u Novoj Varoši, a Zadrugar ide Slogi u Sjenicu.

Aktuelno

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik Pre 8 sati 40 minuta

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića Pre 1 dan 1 sati

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara