Brezovica-OFK Osečina (foto: dagan Savić)
Brezovica-OFK Osečina (foto: dagan Savić)
09.11.2014, 17:37

Ubljanima bodovi u Beloševcu

č: | fb:

Jedinstvo je osvojilo danas sva tri boda, protiv pobede u Beloševcu, kod Kragujevca, rezultatom 2:0 (1:0), u 13. kolu Srpske lige Zapad. Strelci su bili Jovanović u 44. i veteran Boban Stojanović u 88. minutu igre. Ovom pobedom Ubljani su izbili na drugo mesto tabele i pretekli Budućnost-Krušik, koji je juče poražen od smederevske Semendrije u Valjevu sa 3:4 (3:3).

Železničar je igrao 0:0 sa Zviždom u Kučevu i ostao u vrhu tabele. Lajkovčani su imali dve zrele prilike za gol, koje nisu iskoristili Tomić i Sofronić.

Na tabeli vodi Loznica sa 32 boda, ispred Jedinstva 25, Budućnost-Krušika 24, Železničara 23 i Semendrije sa 22 boda. U pretposlednjem, 14. kolu, uz derbije Loznica-Jedinstvo i Železničar-Rudar (Kostolac), Valjevci gostuju Šumadiji u Aranželovcu.

Derbi Zadrugaru, remi u Brezovici

Zadrugar je dobio komšijski derbi 13. kola Zonske lige Drina, sa valjevskim Radničkim, rezultatom 1:0, a gol za Lajkovčane postigao je Jerinić. U drugom derbiju, u Brezovici, bilo je 0:0 na utakmici Brezovica-OFK Osečina. Viđen je dobar fudbal, ocena je zvaničnika oba kluba.

Ribnica je poražena 0:3 (0:2) na gostovanju Radničkom u Klupcima, kod Loznice, pa je izvesno da će se Mioničani do kaja sezone boriti za opstanak u Zonskoj ligi Drina.

Vodi FAP sa 28 bodova, ispred Zadrugara sa 25 i OFK Osečine sa 22 boda. Radnički ima 17, Brezovica 15, a Ribnica 13 bodova. U 14. kolu, Zadrugar gostuje Zlataru u Novoj Varoši, OFK Osečina dočekuje Zlatibor iz Čajetine, a Radnički na Petom puku tim šabačkog Borca. Brezovica putuje u Vladimirce, a Ribnica u Sevojno.

Aktuelno

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik Pre 9 sati 52 minuta

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića Pre 1 dan 2 sati

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara