<p>FK Loznica &ndash; FK Jedinstvo</p> (foto: Branislav Backović )
<p>FK Loznica &ndash; FK Jedinstvo</p> (foto: Branislav Backović )
15.11.2014, 16:48

Derbi opet Lozničanima

č: | fb:

U pretposlednjem kolu Srpske lige Zapad, Loznica je danas na Lagatoru dobila još jedan derbi i odvojila se na nedostižnih deset bodova prednosti! Ovoga puta savladano je Jedinstvo sa Uba, rezultatom 1:0 (0:0). Domaći su strpljivom igrom dočekali svoju šansu, pa je gol odluke postigao Trebovac deset minuta pre kraja.

FK Loznica &ndash; FK Jedinstvo

FK Loznica – FK Jedinstvo (Foto: Branislav Backović )

Na gostovanju u Aranđelovcu valjevski srpskoligaš je osvojio bod igrajući sa Šumadijom 1:1 (1:1). Domaći su preko Nenadovića došli u vođstvo već u 3. minutu, a konačan rezultat postavio je Rajevac u 23. minutu igre. Šumadija je kod 1:0 propustila priliku, koju nije iskoristio Pavlović, dok su Valjevci u nastavku bili konkretniji ali bez efekta. Viđena je obostrano rastrzana igra na lošem terenu, a utakmica je kasnila 40 minuta zbog kvara na autobusu kojim je Budućnost-Krušik putovala u Aranđelovac.

Zbog žutih kartona izostali su kapiten Rašević, kao i Marković i Kosić, što je uslovilo nove rokade u timu: Ranković – Jevtić, Gentić, Živanović, Đorđević – A. Ilić, Đurić, Čočović, S. Ilić – Rajevac, Baljak.

Železničar sutra u Lajkovcu (13.00), takođe u derbiju kola, dočekuje Rudar iz Kostolca. Ukoliko pobedi, što se očekuje, izbiće na drugo mesto prvenstvene tabele. Loznica vodi sa 35 bodova, a Budućnost-Krušik, Jedinstvo i Semendrija imaju po 25. Lajkovčani su trenutno sa 23 osvojena boda.

Goleada u Vladimircima

Pretposlednje kolo igrano je i u Zonskoj ligi Drina. Radnički je na Petom puku bio bolji od šabačkog Borca i pobedio sa 2:1 golovima Rajkovića i V. Đukića. Gol za goste dao je Tarbuk.

U Vladimircima, Jedinstvo je pobedilo Brezovicu sa 4:2. Domaći su poveli 3:0 golovima Damnjanovića i Jankovića, Brezovičani su preko Rankovića smanjili na 2:3, a konačan rezultat 4:2 postavio je Lukić iz jedanaesterca. Utakmica je kasnila 15-tak minuta.

Na gostovanju u Sevojnu mionička Ribnica je poražena 0:3, pa jpoj predstoji grčevita borba za opstanak među „zonašima“.

Sutra (13.00), OFK Osečina dočekuje Zlatibor iz Čajetine,  dok lajkovački Zadrugar igra sa Zlatarom u Novoj Varoši. Vodeći FAP gostuje Slogi u Sjenici.

 

 

Aktuelno

Karanfili (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 14 sati 31 minuta

Mož' da bidne Praznik, al' ne mora da znači...

Prvi maj je i na ovim prostorima, dugo Praznik rada. Sada je sve više samo datum u kalendaru, prvi maj. S tim što je "neradni dan" i ako "ne pada" u nedelju, odnosno subotu. Ako baš pada, praznik...

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 1 dan 14 sati

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 10 komentara