Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
Fudbal (foto: Đorđe Đoković)
16.11.2014, 17:04

Želja drugi na tabeli

č: | fb:

Lajkovčani su današnjom pobedom u derbiju protiv Rudara iz Kostolca sa 1:0 (0:0), u pretposlednjem kolu jesenjeg dela Srpske lige Zapad, izbili na drugo mesto. Gol odluke postigao je Marković u 62. minutu igre. Trenutni plasman Železničara je zaslužen i zbog toga što je jedina ekipa koja je uspela da pobedi vodeću Loznica, koja sada ima 10 bodova više od Valjevaca, Smederevaca i Ubljana.

Juče – Liznica-Jedinstvo 1:0 (0:0), Šumadija (A) – Budućnost-Krušik 1:1 (1:1). Poredak u vrhu tabele odlučuju dva derbija poslednjeg kola, Budućnost-Krušik – Železničar i Jedinstvo – Semendrija (subota, 13.00 sati).

OFK Osečini i Zadrugaru po bod

U pretposlednjem kolu Zonske lige Drina, OFK Osečina je kao domaćin igrala 1:1 (1:0) sa Zlatiborom iz Čajetine. Gol za domaće postigao je Gostiljac, dok je bod Zlatiborcima donelo Čolić. Polovičnim uspehom Osečanci su propustili priliku da se održe na trećem mestu.

U Novoj Varoši, Zlatar i Zadrugar igrali su 1:1, gol za Lajkovčane postigao je Dragan Jovanović  u 31. minutu. Domaćin je vodio od 12. minuta igre golom postignutim iz jedanaesterca. Vodeći FAP je poražen u komšijskom derbiju od Sloge u Sjenici sa 0:2, pa se Zadrugar drži na dva boda „minusa“.

Juče, Radnički-Borac 2:1, Jedinstvo-Brezovica 4:2, Sevojno-Ribnica 3:0.

Kolo pre kraja jesenjeg dela, FAP vodi sa 28 bodova, ispred Zadrugara 26, Jedinstva i Sloge i OFK Osečine 23, Rađevca i Zlatibora 21 bod. Radnički ima 20, Brezovica 15, a pretposlednja Ribnica 13 bodova.

U poslednjem kolu, narednog vikenda, komšijski derbi se igra u Lajkovcu: Zadrugar-OFK Osečina, dok Brezovica dočekuje Polimlje iz Prijepolja, a Ribnica Rađevac iz Krupnja. Radnički gostuje u FAP-u u Priboju na Limu.

 

Aktuelno

Karanfili (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja Pre 15 sati 23 minuta

Mož' da bidne Praznik, al' ne mora da znači...

Prvi maj je i na ovim prostorima, dugo Praznik rada. Sada je sve više samo datum u kalendaru, prvi maj. S tim što je "neradni dan" i ako "ne pada" u nedelju, odnosno subotu. Ako baš pada, praznik...

Divčibare (foto: Kolubarske.rs)
Veliki broj gostiju Pre 1 dan 15 sati

Prvomajski praznik na Divčibarama

Više hiljada gostiju boravi na Divčibarama za prvomajske praznike. Procena je da je popunjenost smeštajnih kapaciteta oko 90 posto. Kao i prethodnih nekoliko godina izostali su tradicionalni...  · 10 komentara