Metalac - Crvena zvezda Mokrin (foto: Đorđe Đoković)
Metalac - Crvena zvezda Mokrin (foto: Đorđe Đoković)
29.11.2014, 22:11

Mokrinčani „pali“ u Valjevu

č: | fb:

ORK Metalac je pobedio večeras Crvenu zvezdu iz Mokrina sa 30:22 (14:9) u poslednjem kolu prvog dela Super B lige Srbije i sa 14 osvojenih bodova spokojno čeka februarski nastavak takmičenja u koje će na kraju četiri ekipe morati u niži rang.

Pobeda Valjevaca ni jednog trenutka nije diolazila u pitanje, a rezultat je definitivno „prelomljen“ sredinom drugog poluvremena. ORK Metalac je u 30. minutu vodio sa 14:9, gosti su u 36. smanjili na 12:15. Jovanović je sa dva gola doneo 17:12, a Nedeljkov uzvratio za 14:17. Kada su domaći u 43. poveli sa 20:14 pitanje pobednika definitivno je bilo rešeno.

Metalac - Crvena zvezda Mokrin

Metalac - Crvena zvezda Mokrin (Foto: Đorđe Đoković)

U finišu susreta trener Slobodan Jokanović u igru je uveo poletarce Andriju Pantića i Miloša Grujičića na bekovskim pozicijama, koji su se upisali u strelce. Posebno lep, bio je gol štrkljastog Grujičića „zabijen“ u rašlje Arđelana. Prethodno, Grujičić je presekao napad Zvezde i sjurio se u kontru.

Pred stotinak geladalaca sudili su Sekulić i Jovandić, a na njihovu arbitražu obe ekipe imale su primedbi.

Golove za ORK Metalac postigli su Radojičić 5 (2,1), Ranković 1, Lukić 11 (2), Krunić 2, Andrejević 1 (1, 0), Mucicć 3, Pantić 1, Jovanović 5, Grujičić 1. Branili su Đorđević i Đerić.

Najefikasniji u Crvenoj zvezdi bili su Stanić 7 (1), Nedeljkov, Vekić i Lazić po 4. Solidno je branio Tepavac.

Valjevci imaju 14 bodova posle 11 odigranih kola i na deobi su 5-6. mesta. Prvenstvo se nastavlja u februaru 2015. godine.

Metalac - Crvena zvezda Mokrin

Metalac - Crvena zvezda Mokrin (Foto: Đorđe Đoković)

Aktuelno

Pokret Sad konferencija za novinare (foto: Kolubarske.rs)
Izbori 2024 Pre 2 sati 40 minuta

Pokret Sad o populacionoj politici u Valjevu

Populaciona politika u Valjevu i mere koje mogu da poboljšaju populacionu politiku, kao i da poboljšaju položaj roditelja sa decom i položaj mladih, su zastupljeni u programu udruženja građana...