Dejan Nikolić (foto: Đorđe Đoković)
Dejan Nikolić (foto: Đorđe Đoković)
27.01.2015, 18:00

Trener Nikolić predstavljen igračima

č: | fb:

Novi trener valjevskog srpskoligaša Dejan Nikolić predstavljen je danas fudbalerima FK Budućnost-Krušik na stadionu, treninga, po želji predsednika Milana Milinovića, nije bilo zbog „crvenog slova“. Milinović je  igračima rekao da će im klub ispuniti obećano, te da je novi trener strog u svojim zahtevima.

Potom je Dejan Nikolić najavio „rad na superligaškom nivou“, a fudbalere pozvao da se ne predaju u nastavku takmičenja Srpske lige Zapad bez obzira na to što jesenji prvak Loznica ima 13 bodova prednosti. „Svi zajedno moramo imati sportsku ambiciju da uradimo najviše što možemo“, rekao je Nikolić. Ipak,dodao je kako je relano da se Valjevci tokom proleća pripremaju za sezonu 2015/2016. u kojoj bi se, sa pojačanim timom posle junskog prelaznog roka, moglo „napasti“ prvo mesto i plasman u Prvu ligu Srbije.

Nikolić je najavio da će do subote biti uvodni deo priprema, a od ponedeljka radiće se dva puta dnevno – na terenu, u sali, teretani... Već 4. februara je prva od devet kontrolnih utakmica, sa Radničkim u Obrenovcu, posle koje će spisak igrača biti revidiran na one koji će dalje biti u konkurenciji za mesto u timu.

„Sa mnom možete razgovati o svemu, niko nije pretplaćen na mesto u ekipi, niti ću to ikome obećati. Teren je poligon za dokazivanje!“, kratko je rekao novi  trener Valjevaca.

Sastanak sa igračima

Sastanak sa igračima (Foto: Đorđe Đoković)

On danas Kolubarskim.rs nije mogao da kaže ko će mu biti pomoćnici jer se o tome nije dogovorio sa klupskim čelnicima, niti ko sve u ovom trenutku konkuriše za najbolji sastav.

„Počeli smo na vreme, ima dovoljno dana za ozbiljan rad. Timu će biti priključeno i nekoliko omladinaca iz Škole fudbala, biće dolazaka jer je prelazni rok do 15. februara. Želja nam je da, ukoliko je to moguće, vratimo momke koji su iz Valjeva, a pojačanja nećemo dovoditi reda radi“, dodao je Nikolić.

Pojedini klupski čelnici kažu kako je ispisnicu zatražio samo Uroš Marković, dok je Filip Rajevac najavio odlazak ali da još uvek traži klub u Poljskoj. Na prozivci su se danas pojavili Stjelja iz mioničke Ribnice i Stevanović iz Radničkog sa Petog puka. Očekuje se i iskusni Đukić iz tog kluba. Spisak mogućih pojačanja se tu ne završava.

Dejan Nikolić (45) je iz Lučana. Igrao je u matičnoj Mladosti, a potom u brojnim klubovima od užičke Slobode do inostranstva. Trener je bio u Mladosti, lajkovačkom Železničaru, šabačkoj Mačvi, koju je uveo u Prvu ligu Srbije. I danas je ostavio utisak stručnjaka koji zna posao i šta ga čeka u Valjevu.

 

 

 

Aktuelno

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik Pre 12 sati 57 minuta

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića Pre 1 dan 6 sati

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara