Slavlje Vizure na Ubu (foto:  www.ossrb.org)
Slavlje Vizure na Ubu (foto: www.ossrb.org)
22.02.2015, 21:27

Vizura pobednik, Ranković MVP turnira

č: | fb:

Beogradska Vizura osvojila je večeras na Ubu prvi Kup Srbije posle pobede nad obrenovačkim TENT-om sa 3:0 (25:23, 25:17, 25:22). Meč je pred preko 1.500 gledalaca trajao 77 minuta, a Vizura je još jednom pokazala da je trenutno najbolja ekipa u Srbiji. Sinoć u polufinalu, posle velikog preokreta, sa 3:2 savladana je Crvena zvezda, koja je branila trofej. 

Pehar pobednicama uručio je Aleksandar Boričić, predsednik OSS, dok su medalje podelili Nenad Golijanin, potpredsednik OSS i Darko Glišić, predsednik Ubske opštine.

Anja Spasojevic i Ljilja Rankovic

Anja Spasojevic i Ljilja Rankovic (Foto: www.ossrb.org)

Žiri je za najbolju igračicu (MVP) finalnog turnira proglasio Ljilju Ranković, primača servisa Vizure, kojoj je priznanje uručila bivša reprezentativka Anja Spasojević. Uz Ranković, za šampionke je igrala još jedna Valjevka, Maja Savić, koja je svojoj ekipi večeras donela najviše poena.

Ubljani su organizaciju finalnog turnira dobili i zbog pomoći, koju su posle katastrofalnih popalava u maju i junu 2014. pružili TENT-u iz Obrenovca, koji je ostao bez svoje dvorane. TENT trenira i igra na Ubu.

Inače, ubske odbojkašice takmiče se u Drugoj ligi – Centar.

Ekipa TENTa iz Obrenovca

Ekipa TENTa iz Obrenovca (Foto: www.ossrb.org)

Aktuelno

Vaskrs - Crkva Svetog Pantelejmona	 (foto: Kolubarske.rs)
Praznik Pre 23 sati 18 minuta

DANAS JE VASKRS - HRISTOS VASKRSE

Pravoslavni hrišćani danas obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista. Vaskrs je najveći hrišćanski praznik jer suština hrišćanskog učenja označava Hristovo vaskrsnuće iz mrtvih, kao pobedu vere i života...

Obeležena godišnjica pogibije pilota (foto: Kolubarske.rs)
Obeležena 25. godišnjica pogibije pilota Milenka Pavlovića 4.05.2024

Putokaz generacijama i dokaz da heroji postoje

"Godine koje prolaze, a evo već ih je 25, iz kolektivnog sećanja ne brišu herojski čin pilota pukovnika Milenka Pavlovića", rečeno je danas na obeležavanju četvrt veka od herojske pogibije Milenka...  · 6 komentara