Košarka (foto: Đorđe Đoković)
Košarka (foto: Đorđe Đoković)
05.06.2014, 06:53

Na kraju, Metalac šesti

č: | fb:

Posle večerašnjeg poraza od Crvene zvezde u praznom „Pioniru“, sa 53:90 (17:21, 7:25, 11:23, 18:21), Metalac je na kraju Superlige Srbije zauzeo šesto mesto sa četiri pobede i 10 poraza, koliko ima i peti FMP.

Kužeta i Knežević postigli su po 11 poena, dok je Jokić sa 10 takođe bio „dvocifren“. Razlika u kvalitetu bila je poznata i pre početka utakmice, pa je trener crveno-belih Dejan Radonjić priliku da igraju dao i mladima Rebiću (11), Lipoviju (13), Mitroviću (9) i debitantu Stojanoviću (2). Najefikasniji su bili Blažić (12) i Katić (14).

U polufinalnim utakmicama plej-ofa, za titulu prvaka Srbije, igraju Partizan-Radnički KG i Crvena zvezda-Mega Vizura.

Aktuelno

Porušeno dečje igralište na Divčibarama (foto: Kolubarske.rs)
Zbog usaglašavanja sa Pravilnikom o bezbednosti Pre 10 minuta

Uklonjeno dečje igralište na Divčibarama, biće urađeno novo

Zabavno-avanturistički park za decu u centru Divčibara, porušen je krajem prošle nedelje, kako bi na istom mestu bilo izgrđeno novo igralište u skladu sa Pravilnikom o bezbednosti dečjih igrališta....

Viši sud (foto: Đorđe Đoković)
Viši sud u Valjevu Pre 3 sati 2 minuta

Ponovo rehabilitovan Nikola Kalabić

Viši sud u Valjevu doneo je novo rešenje kojim je ponovo usvojen zahtev za rehabilitaciju Nikole Kalabića, nekadašnjeg komandanta Gorske kraljeve garde Jugoslovenske vojske u otadžbini.

Tešnjarske večeri (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Bez kraja 6.08.2022

"Mi, Valjevci!". Koji, šta, kako?

Lokalpatriotizam nije nužno provincijalizam, nego normalan izraz interesovanja (ne mora "ljubavi", to je nešto više), za svoju užu sredinu. Da li je čovek u njoj slučajno (tu se našao možda zbog...  · 20 komentara