Konferencija za novinare VK Valis (foto: Đorđe Đoković)
Konferencija za novinare VK Valis (foto: Đorđe Đoković)
14.03.2015, 10:51

Kup pionira u vaterpolu

č: | fb:

U SRC „Petnica“, danas i sutra, igra se jedan od dva polufinalna turnira za Pionirsko prvenstvo Srbije u vaterpolu, za dečake rođene 2004. godine i mlađe. Pored Valisa, učestvuju Partizan, Mladost iz Pančeva i Zemun. U drugoj grupi su Crvena zvezda, Vojvodina, Beograd i Stari grad.

Mladi valjevski vaterpolisti su učešće na ovom turniru izborili na kvalifikacijama, gde su još igrali Radnički iz Kragujevca i Rasina iz Kruševca. Na finalni turnir za prvenstvo Srbije sa polufinalnih turnira idu po dve ekipe.

Pioniri Valisa Aleksandar Kovačević, Petar Stanić i Bogdan Gavrilović optimisti su, kao i njihov trener Nikola Džoni Ivanović. Štaviše, novinarima su na pres konferenciji rekli da će „pobediti i Partizan“, obrazac dobrog rada sa svim selekcijama. Kovačević, koji nosi kapicu broj 11, učenik je OŠ „Desanka Maksimović“, a Stanić (7) i Gavrilović (9) su đaci OŠ „Milovan Glišić“.

Trenirali su u Petnici, a po privremenom zatvaranju balona u mini-bazenu Tehničke škole. Izveštače je zanimalo i to da li su otklonjeni problemi, koji su doveli do zatvaranja balona nad olimpijskim bazenom u Petnici, na šta je Aleksandar Vujić Subotić, načelnik jedne od dve Gradske uprave, rekao kako su „rešeni papirološki problemi“ jer je dobijena saglasnost protivpožarne inspekcije, a taj papir je nedostajao za dobijanje upotrebne dozvole.

Na insistiranje Kolubarskih.rs da pojasni zbog čega je dolazilo do velikog kondenza, te da li je taj problem rešen, Vujić Subotić nije ponudio utemeljen odgovor. Ostalo je da se zajedno, na licu mesta, uverimo kako je, ipak, sve u redu. Aca Mladenović iz VK Valis, kao „građevinac“, smatra da su problemu rešivi i da se na tome radi, dok Saša Simić, takođe klupski funkcioner, tvrdi kako problema sa balonom zapravo nije ni bilo!

Današnje utakmice igraju se od 17.00 sati, a sutra su na programu dva kola – od 9.00 i 17.00 sati. Pretpostavljamo da će se utakmica Valis-Partitan, kao finale, igrati sutra od 19.00 sati.

 

 

 

 

 

Aktuelno

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 1 dan 10 sati

Pokušao da opljačka menjačnicu

Policija u Ljigu je uhapsila D. Đ. (2003) iz okoline Kosjerića. On se sumnjič da je u petak u prepodnevnim satima pištoljem pretio radnici u menjačnici, nakon čega je ona aktivirala alarm.  · 1 komentar

Toplana  (foto: Đorđe Đoković)
Na sajtu Grada 10.05.2024

Anketa o kvalitetu grejanja

Na sajtu grada Valjeva objavljen je oglas JKP "Toplana Valjevo" kojim se korisnici usluga ovog javnog preduzeća pozivaju da se, popunjavanjem ankete, izjasne o kvalitetu grejanja za sezonu 2023/2024.  · 6 komentara