Budućnost-Krušik (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
Budućnost-Krušik (arhiva) (foto: Đorđe Đoković)
11.04.2015, 17:56

Remi Valjevaca, poraz Ubljana

č: | fb:

Budućnost-Krušik se sa bodom vraća iz Požege, dok je Jedinstvo poraženo od Bana u Raški, u 19. kolu Srpske lige – Zapad. Valjevci su u izjednačenoj igri vodili sa 1:0, golom Kosića posle kontre u 54. minutu igre. Sloga je izjednačila na 1:1 u 81. minutu posle prekida, a gol je glavom postigao Kuveljić. Ovom golu prethodilo je isključenje Đorđevića zbog dva žuta kartona dobijena posle (pre)oštrih startova po proceni sudije Nikitovića.

Čačanski arbitar je kartone dao i Raševiću i Baljku, zbog tipičnih gluposti fudbalera na ovim prostorima, a Baljak je potom zbog prigovora sa klupe (!) isključen. Slično je prošao i trener Nikolić u finišu susreta. Elementarna nedisciplina Valjevce bi mogla i žešće da košta, pa se na tome mora dodatno raditi. Budućnost-Krušik je odigrala korektno, izuzimajući gluposti, dok je Sloga bila solidna.

Budućnost-Krušik: Vojisavljević – Đorđević, Gentić, Stevanović, Stjelja – Čočović, Milinković, Rašević (Đurić) – Kosić (Nešić), S. Ilić – Baljak (Đermanović).

Ubljani su poraženi u Raški 1:2 iako su vodili golom Petraševića. Trener Jovanović ponovo nije bio zadovoljan igrom i propuštenim prilikama za gol, kao ni kriterijumom suđenja jer je arbitar, kako je rekao Kolubarskim.rs, dozvolio grubu igru domaćina.

Železničar sutra igra u Lajkovcu (15.30) sa Šumadijom iz Aranđelovca posle prošlonedeljnog poraza 0:1 u Smederevu. Lider Loznica lagano ali sigurno “krčmi” bodovnu prednost bez obzira na to gde igra. Ipak, Lozničane na prvom mestu niko ne može da ugrozi!

U Zonskoj ligi Drina, Radnički je na Petom puku pobedio Slogu iz Sjenice sa 1:0 golom Stefana Đukića. U prošlom kolu, Valjevci su minimalnom pobedom doneli sva tri boda iz Krupnja.

Sutra se igraju dva komšijska derbija ekipa iz Kolubarskog okruga – Brezovica dočekuje lajkovački Zadrugar, a OFK Osečina mioničku Ribnicu. U prošlom kolu, Zadrugar je igrao 2:2 sa Slogom (BB), Ribnica 0:0 protiv Zlatara, Brezovica je izgubila 1:3 u Čajetini, a Osečanci čak sa 4:7 na gostovanju u Klupcima, kod Loznice!

 

 

Aktuelno

Gradska izborna komisija (foto: Kolubarske.rs)
Lokalni izbori 2024 Pre 7 sati 39 minuta

GIK se poigrava sa izbornim listama!?

Gradska izborna komisija usvojila je prigovor na Rešenje o proglašenju izborne liste "Pokret sad" i donela odluku o poništenju te izborne liste. Prigovor podneli revnosni birači, a predsednik GIK...  · 5 komentara

Pokret sad (foto: )
Saopštenje Pre 5 sati 18 minuta

Pokret Sad ulaže žalbu i podnosi krivične prijave

Nakon što je Gradska izborna komisija (GIK) usvojila prigovor jednog birača na Rešenje o proglašenju izborne liste "Pokret sad – dr Snežana Mijatović, Đorđe Pavlović – Drugačije" i ponišila Rešenje...  · 2 komentara

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 6 sati 16 minuta

Uhapšen osumnjičeni za provalu i krađu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su N. R. (1979) iz okoline Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.