Turnir u fudbalu 2015. (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
Turnir u fudbalu 2015. (ilustracija) (foto: Đorđe Đoković)
15.04.2015, 18:03

Najbolji Šapčani i Lozničani

č: | fb:

FK Radnički je po osmi put organizovao dvodnevni Uskršnji fudbalski turnir za dečake rođene 2003 – 2006. godine na kojem je učestvovalo preko 600 takmičara iz 44 ekipe iz Loznice, Šapca, Aranđelovca, Obrenovca, Velikog Gradišta, Sopota, Vrčina, Rume, Lazarevca i Valjeva. Od valjevskih klubova selekcije su imali Budućnost, Krušik, Senjak i Radnički.

Prvog dana najviše uspeha među fudbalerima rođenim 2003. godine imali su dečaci iz Šapca, koji su pobedili vršnjake iz Velikog Gradišta sa 2:1 (0:0) posle boljeg izvođenja jedanaesteraca. Treća je bila Loznica. Najbolji golman je Vuk Simić iz Šapca, najbolji strelac Aleksa Kuljanin iz Loznice, a najbolji igrač bio je Novak Jevtić iz Velikog Gradišta.

Turnir u fudbalu

Turnir u fudbalu (Foto: Đorđe Đoković)

Među fudbalerima rođenim 2005. godine takođe su pobedili Šapčani, koji su u finalu savladali Lozničane sa 2:1, dok je treće mesto zauzela Akademija “Ivan Obradović” iz Obrenovca, koja nosi ime po našem reprezentativcu, koji sada uspešno igra u inostranstvu. Najbolji golman je Luka Ivanović iz Obrenovca, strelac Đorđe Kojić iz Loznice, a igrač Uroš Vukićević iz Šapca.

Danas su se takmičile selekcije dečaka rođenih2004.i 2006. godine. Među “petlićima“ 2004. godišta pobednici su iz Loznice, koji su u finalu savladali Radnički sa 3:1, posle izvođenja jedanesteraca. Treći je bio Napredak iz Medoševca, kod Lazarevca. Najbolji golman je Dejan Davidović iz Radničkog, najbolji strelac Mihailo Milošević iz Šapca, a najbolji igrač Dušan Vasić iz Loznice.

Turnir u fudbalu

Turnir u fudbalu (Foto: Đorđe Đoković)

U generaciji 2006, pobednik su Lozničani posle pobede nad Medočevčanima sa 4:0, a treća je bila Ruma. Najbolji golman je Dušan Begović iz Rume, najbolji strelac Miljan Milanović iz Medoševca, a najbolji igrač Lazar Antonić iz Loznice.   

Tokom proteklih osam godina na fudbalskom igralištu na Petom puku prodefilovali su brojni mladi igrači, koji su docnije postali prvotimci svojih klubova. Među njihovim trenerima bilo je i nekada poznatih fudbalera poput Milana Jovića iz Valjevske Kamenice, koji je uspešno igrao u beogradskom Partizanu.

Turnir u fudbalu

Turnir u fudbalu (Foto: Đorđe Đoković)

Aktuelno

Gradska izborna komisija (foto: Kolubarske.rs)
Lokalni izbori 2024 Pre 3 sati 36 minuta

GIK se poigrava sa izbornim listama!?

Gradska izborna komisija usvojila je prigovor na Rešenje o proglašenju izborne liste "Pokret sad" i donela odluku o poništenju te izborne liste. Prigovor podneli revnosni birači, a predsednik GIK...

Pokret sad (foto: )
Saopštenje Pre 1 sati 15 minuta

Pokret Sad ulaže žalbu i podnosi krivične prijave

Nakon što je Gradska izborna komisija (GIK) usvojila prigovor jednog birača na Rešenje o proglašenju izborne liste "Pokret sad – dr Snežana Mijatović, Đorđe Pavlović – Drugačije" i ponišila Rešenje...

Policija (foto: Đorđe Đoković)
Saopštenje Pre 2 sati 14 minuta

Uhapšen osumnjičeni za provalu i krađu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su N. R. (1979) iz okoline Valjeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.